Gå direkte til indhold
 

Send sikre mails i Office 365 med Azure Information Protection

Kryptering af e-mails er ikke længere blot en anbefaling fra Datatilsynet. Det er et direkte krav – også i den private sektor. Hvis I bruger Office 365 har I allerede muligheder for at kryptere data.

VM-31766-Banner-01-4

Kryptér jeres data med Office 365

Hvis I bruger Office 365, har I måske allerede adgang til at kryptere jeres mails, så de overholder kravene fra Datatilsynet.

Azure Information Protection (AIP)er en sikkerhedsløsning til Office 365, der gør det muligt at kryptere og beskytte data, uanset hvem de deles med. Azure Information Protection til Office 365 beskytter data på tværs af forskellige platforme i Office 365 – f.eks. SharePoint, Exchange og Office.

I kan konfigurere politikker til klassificering, mærkning og beskyttelse af data baseret på dataenes følsomhed. Klassificering med Azure Information Protection kan ske helt automatisk (kræver Azure Protection Plan 2), eller kan styres af brugere og baseres på anbefalinger.

Funktioner til klassificering og beskyttelse af data er integreret i Microsoft Office og almindelige programmer, så du kan beskytte de data, du arbejder med, med et enkelt klik. Programmerne kan give besked om f.eks. anbefalede klassificeringer og hjælper brugerne med at træffe de rette beslutninger.

Med AIP kan I beskytte virksomhedens data uanset hvor de er gemt, og hvem de er delt med.


Mailkryptering i Office 365

Azure Information Protection til Office365 indeholder også meddelelseskryptering, der gør det let at sende beskyttede mails til modtagere inden for eller uden for din organisation.

Office 365 brugere kan sende krypterede mails direkte fra Outlook, Outlook Mobile eller via Outlook.com til hvem som helst i og uden for organisationen. Modtagere uden for organisationen som ikke bruger Outlook, Outlook Mobile eller Outlook.com modtager et link, hvor de sikkert og nemt kan åbne og besvare den beskyttede mail.

Politikker, labels og klassificering gør det let for brugerne at kryptere mails, der indeholder personfølsomme data. I kan anvende Microsofts standard labels og politikker, og supplere dem med jeres egne krav og ønsker til politikker.


Kom i gang med Azure Information Protection (AIP)

Azure Information Protection er inkluderet i Office 365 Enterprise-planerne E3 og E5, samt findes i to premium udgaver, der også er en del af Microsoft Enterprise Mobility + Security (EM+S) eller Microsoft 365 E3 og E5. Der er forskellige grader af beskyttelse i løsningerne, men de vil alle kunne anvendes til overholde de nye krav fra Datatilsynet.

Vi hjælper jer med at finde den rigtige løsning baseret på jeres behov – og vi kan implementere Azure Information Protection til Office 365. Vi hjælper bl.a. med:

  • Oprette krypteringspolitikker
  • Brande mails og portaler
  • Guide slutbrugerne

Hvad kan vi gøre for dig?