Gå direkte til indhold
 

Microsoft Edge for Business: En browser til virksomheder

En browser der er designet til at give dig en mere simpel og effektiv browseroplevelse, mens der sikres en klar distinktion mellem professionel og personlig browsing.

VM-31766-Banner-02

Hvad er Microsoft Edge for Business?

Microsoft Edge for Business er en ny, dedikeret Microsoft Edge-oplevelse, der er bygget til arbejdet. Den giver administratorer i organisationer mulighed for at give deres brugere en produktiv og sikker arbejdsbrowser på både managed og unmanaged enheder. Den har det samme rige sæt af enterprise-styringsfunktioner, sikkerheds- og produktivitetsfunktioner, som du måske allerede kender fra Microsoft Edge, men den er bygget til at imødekomme de skiftende behov hos virksomheder.

Microsoft Edge for Business er designet til at imødekomme behovene hos både slutbrugere og IT-professionelle som den browser, der automatisk separerer arbejds- og privat browsing i dedikerede browservinduer med hver deres favoritter, separate caches og lagringssteder. Denne separation sikrer, at arbejdsrelateret indhold ikke blandes sammen med privat browsing, hvilket fx forhindrer at slutbrugere ved en fejl deler følsomme oplysninger med utilsigtede modtagere.

Microsoft Edge for Business bliver automatisk tilgængelig for virksomheder i hele verden løbende. Den aktiveres ved et login med en Microsoft Entra-ID (tidligere Azure Active Directory eller Azure AD). 

 

 

Hvorfor bruge en virksomhedsstyret browser?

En virksomhedsstyret browser forbedrer sikkerheden betydeligt. En browser som sikrer, at alle medarbejdere har standardiserede IT-sikkerhedsindstillinger, hvilket reducerer potentielle sårbarheder. Desuden sikrer de, at brugerne modtager opdateringer, hvilket spiller en kritisk rolle i at mindske risiciene forbundet med forældet software.

Desuden kan virksomhedsstyret browser integreres med andre sikkerhedsværktøjer som URL-filtrering for proaktivt at blokere ondsindede websites. De har også konfigurationer, der kan justeres for at forhindre utilsigtet deling af følsomme data. På privatlivsfronten kan disse browsere indstilles med strenge indstillinger for at afskrække tracking af brugere og dermed beskytte vigtige data.

Det er vigtigt at notere sig, at selvom en virksomhedsstyret browsere tilbyder mange fordele, er det kun en komponent i den samlede IT-sikkerhed i virksomheden.

Læs mere om Edge hos Microsoft

 

Vigtige højdepunkter:

  • Microsoft Edge for Business er nu tilgængelig på alle platforme, inklusive mobil.
  • Det er ikke en separat browser, men en forbedret version af den eksisterende Microsoft Edge browser.
  • Log ind med Microsoft Entra ID (tidligere Azure Active Directory) for at aktivere Edge for Business.
  • Unikt kuffert ikon, der indikerer en arbejdsprofil, og ellers mindre UI-optimeringer.
  • IT-afdelinger har kontrol over politikker og sikkerhed-konfigurationer.
  • Fremtidige opdateringer vil valgfri virksomhedsbranding.

 

Er Microsoft Edge for Business en ny browser?

Nej, det er en forbedret version af Microsoft Edge, der er skræddersyet til arbejde, og som tilbyder automatisk skift for at imødekomme de skiftende behov hos brugere og virksomheder.

 

Hvordan adskiller Edge for Business sig fra den normale Microsoft Edge?

IT-afdelingen har mere kontrol over politikker, samtidig med at det giver brugere privatliv ved at ekskludere personlige data fra virksomhedssynkronisering i arbejdsbrowservinduet.

 

Hvad er fordelene ved Microsoft Edge for Business?

For IT-afdelingen reducerer det potentialet for cyberangreb. For brugere er det en problemfri browsingoplevelse med automatisk skift, hvilket forbedrer sikkerheden og privatlivet.

 

Skal jeg downloade Microsoft Edge for Business separat?

Nej, det aktiveres automatisk, når du logger ind med en Microsoft Entra ID.

 

Hvad vil brugere opleve med Edge for Business?

Efter implementering af Edge for Business og efter at browseren er genstartet:

  • Ikonet i programmet opdateres til Edge for Business.
  • Microsoft Entra ID-brugere logger automatisk ind.
  • Et banner informerer brugerne om ændringen.

 

Vil Edge for Business være standard på alle OS, hvor Edge er tilgængelig?

Ja, det vil fx være tilgængeligt til Mac og Linux med seneste Edge udgave.

 

Hvad med brugerdata som adgangskoder og favoritter i Edge for Business?

Alle arbejdsrelaterede data forbliver i Edge for Business. Der er ingen deling mellem arbejds- og personlige browservinduer.

 

Vil Edge for Business påvirke mine standardbrowserindstillinger?

Ændringen til Edge for Business har ingen indvirkning på standardbrowserindstillingerne.

 

Vil både Edge og Edge for Business-ikoner vises på proceslinjen?

Kun brugere, der er logget ind med Entra ID, vil se Edge for Business-ikonet.

Skal vi hjælpe dig i gang med Microsoft Edge for Business?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring Microsoft Edge for Business eller leder efter support, så kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.