Gå direkte til indhold
 

Microsoft Entra ID

Microsoft Entra ID (Tidligere Azure Active Directory) tilbyder en komplet identitets- og adgangsstyringsløsning med integreret sikkerhed til at administrere og beskytte alle dine brugere og data.

Microsoft Entra ID er et værktøj, der hjælper virksomheder med at håndtere digitale identiteter for deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

VM-31766-Banner-02

Microsoft Entra ID

Med Microsoft Entra ID kan folk oprette deres egne digitale identiteter, der er gemt på deres enheder. Disse identiteter kan bruges til at få adgang til forskellige tjenester uden at afsløre personlige oplysninger. Brugere har fuld kontrol over deres identitetsdata og kan forhindre andre i at få adgang til det, når de ønsker det.

 

Med Microsoft Entra ID kan du

  • Effektivt håndtere brugeridentiteter og kontrollere adgangen til virksomhedens ressourcer. Fx brugerprovisionering, adgangskodehåndtering og selvbetjeningsfunktioner.

  • Forbedre brugernes produktivitet og mindsker byrden ved at administrere flere login. Mulighed for at sikre adgang til både cloud- og lokale applikationer og dermed forbedre den overordnede sikkerhed.

  • Opdage og afbøde potentielle sikkerhedsrisici. Disse muligheder hjælper virksomheder med at overholde reguleringskrav og beskytte deres data.

 

Microsoft Entra ID giver også organisationer mulighed for at give deres brugere særlige digitale certifikater eller licenser, der kan kontrolleres af enhver. Disse digitale legitimationsoplysninger beviser en persons kvalifikationer eller medlemskaber uden at dele unødvendige detaljer.

Samlet set er Microsoft Entra ID en væsentlig forbedring inden for identitetsstyring. Det tilbyder bedre sikkerhed, effektivitet og kontrol for brugerne og hjælper organisationer med at forenkle deres verifikationsprocesser.

Skal vi hjælpe dig i gang med Microsoft Entra ID?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring Microsoft Entra ID eller leder efter support , så kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.