Gå direkte til indhold
 

Hvad er Microsoft Entra?

Microsoft Entra erSamlingsstedet for hele virksomhedens identiteter

VM-31766-Banner-02

Hvad er Microsoft Entra?

Microsoft Entra er en løsning der samler hele din virksomheds tilladelser og identiteter på tværs af tjenester og clouds. 

Entra er designet til at levere identitets- og adgangsstyring, cloud-infrastrukturstyring og identitetsbekræftelse. Det vil fungere lokalt på tværs af Azure, AWS, Google Cloud og på tværs af Microsoft og tredjeparts apps, websteder og enheder. 

 

Hvilke tjenester består Microsoft Entra af?

Microsoft Entra er en samling af værktøjer, som indeholder elementer fra Azure AD, Microsoft Entra Permissions Management og Microsoft Entra Verified ID. 

Microsoft Entra inkluderer alle Microsofts identitets- og adgangsprodukter: Azure Active Directory, Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM) og Decentralized Identity. 

 

Hvordan kommer jeg i gang med Microsoft Entra?

Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på følgende nummer +45 6916 0004

eller via email: information@itm8.com

Hvad koster Microsoft Entra?

Kunder, der ønsker Entra skal fortsat betale pr. bruger pr. måned for Azure AD; pr. aktiv bruger pr. måned for Decentralized Identitys; og per ressource for Permissions Management. Verified ID er en del af den basale Azure AD platform, men kan udvides kan blive tilføjet i fremtiden.  


Du kan se aktuelle planer og priser på Azure AD her

Skal vi hjælpe dig i gang med Microsoft Entra?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring Microsoft Entra eller leder efter support , så kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.