Gå direkte til indhold
 

Microsoft Entra ID Governance

Identitets- og adgangsstyring (IAM) er en afgørende komponent i enhver moderne virksomhed, da det sikrer, at de rette personer har den rette adgang til de rette ressourcer på det rette tidspunkt. 

VM-31766-Banner-02

Microsoft Entra ID Governance

Det kan dog være udfordrende at administrere IAM, især i komplekse og dynamiske miljøer, hvor brugere, enheder, applikationer og data konstant ændrer sig.

Derfor eksisterer Microsoft Entra ID Governance. Det er en omfattende løsning, der forenkler og automatiserer IAM på tværs af hybrid- og multi-cloud-scenarier. Entra ID Governance udnytter kraften fra Microsoft Entra ID, Microsofts cloudbaserede identitetsplatform, til at levere en forenet og ensartet oplevelse med håndtering af identiteter og adgang på tværs af on-premises, cloud- og hybridmiljøer.

 

Med Microsoft Entra ID Governance kan du

  • Strømline identitetsstyring med selvbetjening, automatiseret tildeling og tilbagekaldelse samt rollebaseret adgangskontrol (RBAC).

  • Forbedre sikkerheden og overholdelse med identitetsbeskyttelse, betinget adgang, privilegeret identitetsstyring (PIM) og identitetsstyringsfunktioner.

  • Øge produktiviteten og samarbejdet med problemfri single sign-on (SSO), multifaktor-autentificering (MFA) og passwordless authentication.

  • Opnå synlighed og indsigt i din IAM-status med avancerede rapporterings- og analyseværktøjer.

Microsoft Entra ID Governance er designet til at imødekomme behovene hos virksomheder i alle størrelser og brancher med fleksible implementeringsmuligheder, skalerbarhed, interoperabilitet og integration med andre Microsoft-produkter og -tjenester.

Uanset om du leder efter en cloudbaseret, hybrid eller multi-cloud IAM-løsning, kan Entra ID Governance hjælpe dig med at nå dine mål.

Skal vi hjælpe dig i gang med Microsoft Entra ID Governance?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring Microsoft Entra ID Governance eller leder efter support , så kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.