Gå direkte til indhold
 

Microsoft Priva Privacy Risk Management

Priva Privacy Risk Management er en løsning designet til at beskytte personlige data og opbygge en privatlivs-resilient arbejdsplads.

Den giver virksomheder mulighed for at identificere personlige data og kritiske privatlivsrisici, automatisere risikobegrænsning og bemyndige medarbejdere til at træffe smarte beslutninger om datahåndtering.

VM-31766-Banner-02

Hvilke fordele giver Microsoft Priva Privacy Risk Management mig?

Microsoft Priva Privacy Risk Management kan øge sikkerheden i din virksomhed ved at give synlighed over de personlige data i din Microsoft 365-miljø.

Det bruger standard privatlivspolitikskabeloner, herunder dataminimering, dataovereksponering og datatransfer, eller tilpasser dem for at imødekomme dine unikke virksomhedsbehov. Derudover modtager du anbefalede afhjælpende handlinger for proaktiv risikobegrænsning af privatlivet.

 

Fordele ved at bruge Microsoft Priva Privacy Risk Management:

 1. Identificering af kritiske privatlivsrisici:
  Microsoft Priva hjælper med at identificere personlige data og de tilknyttede databeskyttelsesrisici, der opstår fra overeksponering, ophobning og overførsler med automatiseret dataopdagelse og korrelerede risikosignaler.

 2. Automatisering af risikobegrænsning:
  Effektivt begrænser privatlivsrisici og forhindrer privatlivshændelser med automatiserede politikker og anbefalede brugerhandlinger.

 3. Styrkelse af medarbejdernes beslutningstagning:
  Fremmer en proaktiv privatlivskultur ved at øge bevidstheden om og ansvarligheden over for privatlivshændelser og risici uden at hindre medarbejdernes produktivitet.

 4. Handlingsbare privatlivsindsigter:
  Vurder din virksomheds privatlivsstilling – hvor meget personlige data der findes i miljøet, hvor det er placeret, hvordan det bevæger sig, og de detekterede privatlivsrisici.

 

Eksempler på anvendelse

Konsulentvirksomhed – En konsulentvirksomhed kan bruge Microsoft Priva til at monitorere deling af følsomme klientdata mellem forskellige teams eller afdelinger. Ved hjælp af dataovereksponeringspolitikken kan virksomheden identificere, hvornår klientdata er blevet delt bredt, og tage passende handlinger for at sikre dataene.

Detailvirksomhed – En detailvirksomhed kan bruge Microsoft Priva til at håndtere store mængder kundedata. Med dataminimeringspolitikken kan virksomheden identificere ældre kundedata, der ikke længere er nødvendige, og slette dem for at minimere risikoen for databrud.

Dette reducerede risikoen for datalækage og styrkede virksomhedens overholdelse af databeskyttelseslovgivningen

Skal vi hjælpe dig i gang med Microsoft Purview Insider Risk Management?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring Microsoft Purview Insider Risk Management  eller leder efter support, så kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.