Gå direkte til indhold
 

Hvad er Microsoft Priva Subject Rights Requests?

Microsoft Priva Subject Rights Requests er en løsning designet til at hjælpe med at lette kompleksiteten og tidsforbruget involveret i at reagere på forespørgsler om dataemner.

Den tilbyder automatisering, indsigt og arbejdsprocesser for at hjælpe virksomheder med at opfylde anmodninger mere selvsikkert og effektivt.

Hvilke fordele giver Microsoft Priva Subject Rights Requests mig?

Kan øge sikkerheden i din virksomhed ved at automatisere opdagelsen af data og konfliktdetektering. Denne løsning hjælper med at samle en anmoders personlige oplysninger og detektere datakonflikter, såsom følsomme oplysninger eller data vedrørende andre brugere. Dette gør det muligt for din virksomhed at håndtere forespørgsler om dataemner på en automatiseret, sikker og revisionssikker måde.

Fordele ved at bruge Microsoft Priva Subject Rights Requests

 

Dataopdagelsesautomatisering
Din virksomhed effektivt håndtere anmodninger om adgang til persondata på en automatiseret måde.

Styrkelse af medarbejdernes databehandlingsbeslutninger
Priva giver dine medarbejdere værktøjerne til at træffe kloge beslutninger om databehandling.

Proaktiv identifikation af databeskyttelsesrisici
Microsoft Priva kan identificere risici som datahoarding, problematiske datatransfereringer og dataoversharing.

Overholdelse af databeskyttelseslovgivning
Ved at hjælpe din virksomhed med at overholde databeskyttelseslovgivning som GDPR og CCPA, kan Microsoft Priva styrke tilliden hos dine kunder.

 

Eksempel på anvendelse

Konsulentvirksomhed
En konsulentvirksomhed kan bruge “Priva Privacy Risk Management” til proaktivt at identificere og afbøde risici forbundet med overførsel af følsomme klientdata. Ved at minimere risikoen for datalækager kan virksomheden styrke tilliden hos sine klienter.

Detailvirksomhed
En detailvirksomhed kan bruge “Priva Subject Rights Requests” til effektivt at håndtere kundernes anmodninger om adgang til deres personlige data. Dette kan forbedre kundetilfredsheden og overholdelsen af databeskyttelseslovgivningen.

 

Lad os bygge dagens og morgendagens IT. Sammen. Tag kontakt.