Gå direkte til indhold
 

Microsoft Purview Data Loss Prevention

Microsoft Purview Data Loss Prevention (også kaldet DLP) er en del af Microsoft 365 E5 Compliance Suite. Det er en løsning, der giver virksomheder mulighed for at identificere, monitorere og automatisk beskytte følsomme data på tværs af forskellige platforme.

Dette inkluderer Microsoft 365-tjenester som Teams, Exchange, SharePoint og OneDrive-konti, Office-applikationer som Word, Excel og PowerPoint, Windows 10, Windows 11 og macOS-endpoints, trejdeparts cloud-apps, on-premises filestorage og on-premises SharePoint.

VM-31766-Banner-02

Hvilke fordele giver Microsoft Purview Data Loss Prevention mig?

DLP kan hjælpe din virksomhed med at beskytte følsomme data og reducere risikoen for overdreven deling.

Det giver en måde at forhindre brugere i uhensigtsmæssigt at dele følsomme data med personer, der ikke burde have det. Dette kan være afgørende for at beskytte din virksomheds vigtige informationer og opretholde overholdelse af datalovgivningen.

 

Fordele ved at bruge Microsoft Purview Data Loss Prevention:

  1. Forebyggelse af datatab: DLP hjælper med at identificere og beskytte følsomme data på tværs af forskellige platforme.

  2. Overholdelse af lovgivningen: Det hjælper virksomheder med at overholde datalovgivningen ved at sikre, at følsomme data ikke deles uhensigtsmæssigt.

  3. Dybdegående indholdsanalyse: DLP bruger dybdegående indholdsanalyse til at opdage følsomme elementer, ikke blot en simpel tekstscanning.

  4. Maskinlæring og algoritmer: DLP bruger maskinlæring og andre metoder til at detektere indhold, der matcher dine DLP-politikker.

 

Eksempel på anvendelse

Detailvirksomhed: En detailvirksomhed kan bruge DLP til at beskytte kundedata og finansielle oplysninger. Med DLP-politikker kan virksomheden forhindre utilsigtet lækage af kreditkortnumre eller andre følsomme kundedata.

Skal vi hjælpe dig i gang med DLP?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring DLP eller leder efter support, så kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.