Gå direkte til indhold
 

ONEDRIVE FOR BUSINESS

OneDrive for Business er lagerplads i skyen for virksomheder. Vi understøtter og muliggør din overgang til skyen fra eksisterende lokale miljøer; kortlægger dine krav til ydelse og leverer en omkostningsoptimeret migrering.

VM-31766-Banner-02

Hvad er OneDrive for Business?

OneDrive for Business er lagerplads i skyen, som kan synkroniseres på tværs af enheder. OneDrive for Business gør dine brugerne i stand til sikkert at dele virksomhedsdata, og gør det muligt for virksomheden at kontrollere sikkerhedsniveauer via forskellige adgange og redigeringsmuligheder af filer.

 

Hvad er forskellen på OneDrive og OneDrive for Business?

OneDrive er beregnet til personlig lagring af filer. OneDrive for Business er målrettet erhverv. OneDrive for Business giver dig et sted i skyen, hvor du kan gemme, dele og synkronisere alle arbejdsfiler. Det kan være et selvstændigt produkt, men er oftest inkluderet i et Office- eller Microsoft 365-abonnement, som giver dig en lang række værktøjer målrettet erhverv.

 

Hvordan får jeg Microsoft OneDrive for Business?

OneDrive for Business kan enten købes som alene stående produkt gennem Microsoft her. Eller som en del af et Microsoft 365-abonnement.

 

Hvordan ved jeg, om jeg bruger OneDrive for Business?

Hvis OneDrive eller OneDrive for Business anvendes på din PC, kan du i proceslinjen se hvilken udgave du anvender. Hvis ikonet i din proceslinje viser hvide skyer, anvender du det almindelige OneDrive. Hvis dit ikon viser en blå sky, så anvender du OneDrive for Business.

 

Hvad koster OneDrive for Business?

OneDrive for Business er en del af alle Microsoft 365 pakker. Der er som udgangspunkt 4 definerede Microsoft 365 pakker, som hvor især har forskellige programmer og services inkluderet. OneDrive for Business er en af dem.

Priserne for pakkerne varierer fra små 40.- dkk til 140.- dkk.

I alle pakkerne er min. 1TB skylager inkluderet i prisen.

 

Kan jeg have OneDrive personlig og OneDrive for Business?

Ja, du kan både have OneDrive til personlig brug, og OneDrive for Business på samme enhed. OneDrive til personligt brug, er som oftest allerede installeret på din enhed. OneDrive for Business skal installeres for sig selv.

 

Inkluderer Microsoft 365 OneDrive for Business?

Ja. OneDrive for Business er en del af alle Microsoft 365 abonnementer. Som udgangspunkt er der inkluderet 1TB OneDrive-lagerplads til fillagring og deling. 1TB svarer til ca. 6,5 millioner Word-sider og 250.000 billeder.

 

Inkluderer Office 365 OneDrive for Business?

Ja. OneDrive for Business er en del af alle Office 365 (Nu kaldet Microsoft 365) abonnementer. Som udgangspunkt er der inkluderet 1TB OneDrive-lagerplads til fillagring og deling. 1TB svarer til ca. 6,5 millioner Word-sider og 250.000 billeder.

 

Skal jeg have backup af OneDrive for Business?

Ja. Det er altid en god ide at have backup af sine data. Dine Microsoft OneDrive-filer kan nemt blive ødelagt, slettet, inficeret med malware eller overskrevet. En sikkerhedskopi vil hjælpe dig med at gendanne filer i sådanne situationer.

Skal vi hjælpe dig i gang med Microsoft Intune?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring Microsoft Intune, leder efter support eller allerede har taget en beslutning om Microsoft Intune, så kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.