Gå direkte til indhold
 

Secure DNS

Secure DNS, altså Secure ’Domain Name System’, er en hurtig protokol brugt til at beskytte dig mod malware. Mere end 91 % af al malware bruger DNS til at kommunikere med din server, stjæle data eller omdirigere trafik til ondartede hjemmesider. I dag er farerne ofte skjult i ellers uskyldige applikationer, dokumenter og hjemmesider usynlige for firewalls og andre sikkerhedsløsninger. Secure DNS bruges til at få et overblik over indkommende trafik gennem DNS og for at blokere ondartede domæner. Ingen infrastrukturændringer er nødvendige for at installere Secure DNS.

VM-31766-Banner-02

Hvad er Secure DNS?

Sikkerhed gennem DNS beskytter dig mod nye trusler, som din nuværende antispam, firewall og proxyer ikke er velkendte med endnu. DNS er et af de mest fundamentale internetredskaber. DNS kan man nærmest kalde for internettets telefonbog. En bruger tilgår information online gennem domænenavne, fordi det er noget, der er simpelt for mennesker at huske. Internetbrowsere interagerer gennem IP-adresser. DNS oversætter domænenavnene til IP-adresser, sådan at browsere kan indlæse internetressourcer. Ved at indstille din DNS-forwarder til at sende DNS-forespørgsler til Secure DNS, kan domænets omdømme blive tjekket, før du kan blive sendt videre.


Hvordan virker det?

Alle kendte malwaredomæner blokeres, lige såvel som hvordan de fleste phishing- og ransomwaredomæner har kort levetid. Hvis en bruger gennemser et domæne, der er blevet blokeret, vil vedkommende blive præsenteret med en standard blokeringsside. Hvis domænet er hvidlistet, eller hvis man endnu ikke ved, hvorvidt den er ondartet, vil brugeren være i stand til at tilgå domænet. Ved at blokere gennem DNS, blokerer man ikke kun internettrafik, der burde gå gennem dine webproxyer, men også den trafik der går passerer forbi proxyen.


Brug Secure DNS til at beskytte dine medarbejdere

Ved at blokere for skadeligt indhold vil dine medarbejdere være ekstra sikre, da det i givet fald ikke vil kunne blive tilgået af dem. Det kan dog ikke kun beskytte dem på arbejdspladsen, men er også en fordel derhjemme - specielt givet den stigende mængde af arbejde fra hjemmet. Mere end 6.000.000 ondartede domæner lykkes det Secure DNS at blokere og dens omfattende database bliver hver dag opdateret med skadelige domæner, der overgår 70.000 antal.


Secure DNS’ platformuafhængighed

Secure DNS er ikke klientbaseret, og det betyder, at det er en løsning, der let kan skaleres, og den beskyttelse, den yder, dækker alle computere, smartphones og tablets på netværket automatisk. Alt fra PC/Mac til smartphones eller forskellige slags uautoriserede enheder online. Secure DNS’ installation kræver ingen investeringer i hverken software eller hardware.

Vil du også have styr på din data?