Gå direkte til indhold
 

Få tilskud på op til 50.000 kr. til IT-analyser og workshops

 

Analyser af forretningssystemer eller IT-sikkerhed? Workshops om kunstig intelligens (AI), NIS2 eller D-mærke? Mulighederne inden for rådgivning er mange med SMV:Digitals nyeste pulje.

Ansøg SMV:Digitals pulje i januar og få 50.000 kr. i støtte til professionel konsulentrådgivning. Puljen er forbeholdt virksomheder med maksimalt 249 ansatte, som ønsker at modtage rådgivning og analysearbejde med henblik på styrkelse af deres IT.

Deadline for ansøgninger er den 29. januar 2024.

Flyt din forretning med IT-rådgivning


Drømmer du om at løfte det digitale niveau i din virksomhed? SMV:Digital-puljen er din mulighed for at sætte i gang igennem professionel IT-rådgivning. 

Med et tilskud på 50.000 kr. kan du få tilknyttet en professionel konsulent, som vil hjælpe med at afdække behov i din virksomhed, identificere digitale løsninger og rådgive dig inden for områder, der er relevante for netop din forretning.

Få hjælp til din ansøgning

iStock-1356928884

Hvad kan du bruge puljen til?


Når din virksomhed modtager støtte, kan du vælge en SMV:Digital rådgiver fra itm8 i SMV:Digitals rådgiverdatabase. Din virksomhed har nu mulighed for at få professionel hjælp til at afklare, hvilke løsninger der er relevante for at løse din forretnings specifikke udfordringer. Eksempelvis inden for områder som digital administration og økonomistyring, digital transformation, cybersikkerhed, systemintegration, datahåndtering, applikation og cloud

Nedenfor kan du læse eksempler på, hvordan itm8 konkret kan hjælpe din forretning igennem professionel rådgivning. 

Læs mere

iStock-1039071540

#1: Workshops om NIS2 eller D-mærke

Lever din virksomhed op til EU's direktiv om sikkerhed i netværk og informationssystemer (NIS2) og Danmarks mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse (D-mærket)?

At leve op til diverse sikkerhedsstandarder er ikke blot vigtigt for din egen virksomheds sikkerhed — det er også afgørende for at opbygge tillid hos dine kunder og forbrugere. Vores rådgivere kan hjælpe din virksomhed i gang med både NIS2 og D-mærket, så du kan skabe forretningsværdi og tryghed for dine interessenter og samtidig bidrage til et digitalt stærkere Danmark. 

Læs mere om NIS2 >

 

#2: IT-sikkerhedsanalyser

Den løbende udvikling af IT indenfor bl.a. cloud computing, fjernarbejde, virtualisering og outsourcing har omdefineret og sløret kanterne for sikkerheden omkring virksomheders IT-infrastruktur. Men hvad betyder det egentlig for din virksomheds IT-sikkerhed? 

Med en IT-sikkerhedsanalyse baseret på det anerkendte CIS-rammeværktøj hjælper vi dig med at forstå de nyeste sikkerhedskrav. Vi kortlægger din virksomheds nuværende sikkerhedssituation, og sammen definerer vi vejen til at nå til det ønskede niveau. Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst kan håndtere de identificerede sårbarheder, og hvordan du fokuserer indsatsen på de områder, som giver størst mulig værdi for din virksomhed.

Læs mere om sikkerhedsanalyse >

 

#3: Analyse af forretningssystemer

Skyd genvej til større kundetilfredshed og bedre bundlinje med de rette CRM- og ERP-løsninger. Vi tilbyder en analyse af dit nuværende miljø og rådgivning om, hvordan du skaber endnu mere værdi på området. 

CRM-løsninger er ideelle til at digitalisere de interaktioner, du har med dine kunder, og for at systematisere arbejdet med at skaffe ny forretning. Men værdien forsvinder, hvis systemerne ikke bliver brugt på den rigtige måde.

ERP-/Økonomisystemer er både en effektiv måde at kontrollere din forretnings fremdrift og en stærk platform til opbevaring af data og indsigter, du kan agere ud fra, når du skal træffe de beslutninger, der flytter og forstærker din virksomhed.

Læs mere om CRM her >
Læs mere om ERP her >

 

#4: Workshops om AI

Kunstig intelligens (AI) er allerede i fuld sving med at revolutionere den måde, vi som virksomheder arbejder på. Og selvom vi endnu kun har set toppen af isbjerget, er det tydeligt for de fleste, at potentialet er enormt. Med vores workshops kan du udforske, hvordan AI kan forvandle din daglige arbejdsgang, automatisere rutineopgaver og skabe unikke løsninger. Vores eksperter guider dig gennem mulighederne og viser vejen til at udnytte AI's potentiale. 

Læs mere om Microsoft Copilot >

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge tilskuddet til? Få en 360 graders IT-analyse!


Har du svært ved at overskue, hvor du skal starte og hvor du skal slutte? Det er der ikke noget at sige til. 
Kravene til din forretnings IT flytter sig konstant. Kunder, partnere, lovgivning og udefrakommende trusler skubber til status quo – og det skal du være gearet til at reagere på og flytte dig efter.

Start med en 360 graders IT-analyse og lad os analysere din virksomheds IT. Vi vurderer, om dine systemer er sikre (nok), og hvordan du kan udvikle din IT-platform og leve op til de øgede compliance- og sikkerhedskrav. Helt konkret får du:

  • En grundig gennemgang af din virksomheds IT-miljø
  • En rapport med konkrete anbefalinger
  • Et ledelsesresumé (executive summary) med konklusioner til f.eks. direktion og bestyrelse


Få hjælp til din ansøgning

iStock-1169539462

Har du spørgsmål?


Vores team8 Thomas Østergaard er klar til at hjælpe!