Gå direkte til indhold
 

Optimer dine licenser

Jo, du kan også spare penge på dine Microsoft 365 licenser

Inden du blindt fornyer dine Microsoft 365 licenser, skal vi så ikke tjekke, om du har de rigtige, om du får nok ud af dem - eller hvad du kan spare?
licenser

meget mere ud af dine 365-licenser

Du kan ikke undvære licenser til Microsoft 365 - men det er ikke ligegyldigt, hvordan du anskaffer dem. Når du vælger en erfaren licens-partner, kan du altid få sparring om hvilke licensmodeller, der giver din forretning de største fordele. 

10% af licenserne går til inaktive brugere

Hver 10. licens går i gennemsnit til en bruger, der allerede har forladt din organisation*. Det er penge ud af vinduet, og det er bare ét af de steder, du kan spare på licensomkostninger, hvis du får mere overblik og kommer i større kontrol med forbruget.

* ifølge licensgennemgange foretaget af Crayon.

 

Skru op for sikkerheden, og ned for betalingerne

Måske kan du få mere ud af de licenser, du allerede har. Måske kan du opsige andre systemer ved at udnytte licenserne bedre. Måske kan du ovenikøbet spare penge - og investere dem i mere sikkerhed? Lad os finde ud af det sammen.

Få brugbare licens-svar og sparring

Lad os snakke om jeres Microsoft 365 licens-muligheder, så du kan blive klar over, om der er fordele at hente - eller penge at spare.