Gå direkte til indhold
 

Du kan få 99% IT-sikkerhed ved at bruge sund fornuft!


Vi giver dig en personlig gennemgang af de 5 bærende sikkerhedsprincipper på 20 minutter - helt gratis!

99% IT-sikkerhed. Er det virkelig så simpelt at sikre din virksomhed mod IT-trusler? Bare at bruge sund fornuft? Det er faktisk ikke så langt fra sandheden.
Microsoft har undersøgt og dokumenteret, at hvis du har en udvidet version af Microsoft, og du og dine medarbejdere følger nogle grundlæggende sikkerhedsregler, kan du reducere risikoen for at blive angrebet med 99%.

Men hvad med den sidste procent? Kan du nogensinde være helt sikker?
Måske ikke, men du kan komme tæt på ved at følge 5 enkle principper som vi gerne vil dele med dig. Lad os bruge et kvarter sammen på at gennemgå disse principper og se hvordan de passer til din situation. Vi lover dig, at det bliver spændende og lærerigt.

e-bog-sund-fornuft-it-sikkerhed

Hvorfor bruge tid på guiden?

Hjælpemiddel eller løbsk regning?

Public cloud kræver styring, hvis ikke regningen skal stikke af. Få styr på strategien og få en IT-infrastruktur, der arbejder for din forretningen. 

Én platform til det hele! 

Dells integrerede system til Microsoft Azure Stack HCI indeholder fire grundkomponenter og tager sig både af server- og storage-opgaven. Sikkerheden er naturligvis helt i top. 

Økonomi, overblik og sikkerhed 

Microsoft Azure Stack HCI giver dig økonomisk overblik og fleksibilitet, optimering og management samt compliance og sikkerhed.
Alt sammen i ét samlet system – udviklet af nogle af branchens mest toneangivende spillere. 

Dummy_1000x1000

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag din e-bog