Gå direkte til indhold
 

Webinar: Bliv klædt på til NIS2

Læsetid i minutter: 1

Det nye sikkerhedsdirektiv, NIS2, fra EU kommer til at stille nye og øgede krav til organisationer og ledelser

Men hvad betyder det nye direktiv for din virksomhed? Og er I klar til til at møde de nye krav? Det og meget mere, ser vi nærmere på i dette webinar.

Webinaret henvender sig til virksomheder i kritisk infrastruktur, som er direkte omfattet af NIS2-direktivet. Få konkret viden og overblik over NIS2 med Director i itm8, Mathias Holdt. Hør også Tim Krarup Nielsen fra DAHL Advokatpartnerselskab fortælle om de vigtigste budskaber fra et juridisk perspektiv.

På webinaret vil du få specifikke råd til, hvordan I aktivt kan arbejde med – og klargøre jer til - NIS2. Så jeres direktion kan få vished om, hvordan de lever op til det ansvar, der snart bliver stillet dem. Har du spørgsmål, du gerne vil bringe i spil på dagen, så tag dem med på dagen, og stil dem til os live i chatten. Vi glæder os til at se dig.

 

Program

Webinaret foregik d. 1. marts, hvor der blev talt om blandt andet:

  • Velkommen v/Per Silberg Hansen
  • NIS2 Direktivet v/Mathias Holdt
  • Juridisk betydning v/Tim Krarup Nielsen
  • Q&A og afrunding v/Per Silberg Hansen

Ja tak – send mig webinaret

Webinaret blev afholdt d. 1. marts 2024.

Når du får tilsendt webinaret, bliver du samtidigt tilmeldt vores nyhedsbrev. Og bare rolig – vi går op i høj kvalitets indhold i din indbakke.

Per-Silberg-Hansen-1000x

Per Silberg Hansen

Partner, Security Operations

Har du spørgsmål til noget af det jeg siger i webinaret, er du velkommen til at skrive direkte til mig på mail: psh@improsec.com.