Gå direkte til indhold
 

Seminar: Styrk din netværksinfrastruktur med itm8 & Cisco Meraki

Læsetid i minutter: 2

itm8 inviterer i samarbejde med Cisco Meraki til et seminar om netværksteknologi onsdag d. 17 januar 2024 på Munkebjerg Hotel i Vejle. 

 

Tid og sted

Munkebjerg Hotel
Munkebjergvej 125, 7100 Vejle
17. januar 2024
Kl. 08.45 - 14.00

 

På seminaret kan du blive klogere på de nyeste trends og tendenser inden for sikkerhed og netværksteknologi. Vi starter dagen med at præsentere dig for vores service, Network-as-a-Service, som er levering og drift af en komplet netværksinfrastruktur. På seminaret kan du høre Michael Birk og Simon Seerup Larsen, Network Solution Specialists hos itm8, fortælle om, hvorfor itm8 har udviklet Network-as-a-Service, samt hvorfor den nye service passer godt til både eksisterende og nye kunder. 

Inden frokost går Mads Voigt Hingelberg fra Innovation Lab på scenen med et spændende inspirationsoplæg om fremtiden, hvor teknologier drevet af cloud kommer til at ændre vores forestillinger om, hvad der er muligt. Endelig sluttes dagen af med netværk og frokost, der byder på en eksklusiv treretters menu med særligt udvalgt vin til hver enkelt ret, imens vi nyder den skønne udsigt over fjorden. 

 

Program: 

Kl. 08.45: Ankomst – Lune croissanter, kaffe og netværk

Kl. 09.00: Velkommen v/itm8 & Munkebjerg Hotel

Kl. 09.30 - 11.00: Netværksteknologi, sikkerhed og introduktion til Network-as-a-Service v/ Simon Seerup Larsen og Michael Birk, Network Solutions Specialists, itm8

Kl. 11.00 - 11.15: Pause 

Kl. 11.15 - 12.00: Et kig ind i din fremtid. Cloud kan mere end du tror! v/ Mads Voigt Hingelberg, CEO & Partner Innovation Lab

Kl. 12.00: Frokost & netværk. Der vil blive serveret en super lækker tre-retters menu i høj klasse med udvalgt vin dertil. 

Kl. 14.00: Tak for i dag

 

Det får du ud af seminaret

#1

Indsigt i, hvor vigtigt netværkssikkerhed er i forhold til IT-sikkerhed

#2

Viden om, hvorfor det giver god mening at outsource virksomhedens netværksinfrastruktur.

#3

En spændende dag med masser af netværksinspiration og trends

simon

Simon Seerup Larsen

Simon Seerup Larsen er Solutions Specialist hos itm8. Simon har stor erfaring med IT-infrastrukturs teknologier, forretningsudvikling og sikkerhed – og han stræber efter at levere de bedst mulige løsninger og tjenester for kunder og partnere.

michael

Michael Birk

Michael Birk er Network Solutions Specialist hos itm8. Her hjælper han kunder, partnere og distributører med at bygge netværksløsninger, der tilføjer værdi og løser deres forretningsbehov.

lab

Mads Voigt Hingelberg

CEO & Partner, Innovation Lab. Innovation Lab arbejder for at hjælpe virksomheder og organisationer ind i fremtiden med et fokus på bæredygtig forretning, en innovativ kultur, digitale muligheder og meget mere.

Outsourcing af netværksinfrastruktur til itm8 med Network-as-a-Service

Mange virksomheder har desværre et aldrende, utidssvarende eller usikkert netværk. Der er stigende krav og fokus på IT-sikkerhed i danske virksomheder, og netværksinfrastrukturen er ingen undtagelse.

Bedre sikkerhed starter med at etablere et overblik over netværkstopologien og netværksenheder for derefter at tilsikre, at hele netværket er konfigureret efter "best practices", og at alle netværksenheder løbende opdateres med ny software og funktionalitet. 

Med Network-as-a-Service, eller NaaS som det forkortes, kan I outsource jeres netværksinfrastruktur til itm8. Det betyder, at I ikke selv behøver at stå for drift af jeres netværksenheder og tilhørende management software. Alt er centralt styret fra itm8 via en cloud-arkitektur med fokus på høj oppetid, optimering, support, fejlsøgning og rapportering. 

cisco-premier-partner-logo

Tilmelding til seminar: