Gå direkte til indhold
 

Cloud & Hosting Services

Tag os med i dine Cloud-overvejelser og lad os hjælpe dig videre på rejsen.
Vi er specialister i hele processen fra A-Z.

Cloud & hosting services

Skal vi hjælpe dig på rejsen mod Cloud?

Cloud er en vigtig driver for digitalisering af virksomheder. Det er næppe til diskussion. Spørgsmålet er, hvordan udnytter du mulighederne for din forretning bedst muligt? Skal du flytte hele din IT-infrastruktur eller dele af den? Det hjælper vi dig gerne med at afklare.

Deltag i vores seminar: Opdag potentialet af Database as a Services (DBaaS) i skyen

Få inspiration til, hvordan du kan transformere måden du adminsitrerer databaser på. D. 26/6 afholder vi seminar i Skovlunde med DBaaS i centrum. Lær hvordan du kan forenkle databaseadministrationen og styrke datasikkerheden. 

Tilmeld dig seminaret

itm8-seminar-cloud-dbaas

Cloud & Hosting services

Hosting Services

Få en fleksibel IT-infrastruktur, der sikrer, at du og dine medarbejdere altid har opdaterede systemer og vedligeholdt teknologi.

Cloud Services

Tag os med i dine Cloud-overvejelser og lad os hjælpe dig videre på rejsen. Vi er specialister i hele processen fra A-Z.

Backup as a Service

Slip for at bekymre dig om din virksomheds data med en effektiv backup-løsning, der tager hånd om foranderlige behov.

On-Premises Solutions

Brug for kontrol over dine data? Vi hjælper dig gerne med at udvikle en On-Premise-løsning, der opfylder din virksomheds behov.

Legacy Systems

Har du gamle legacy-systemer, som er essentielle for hele virksomhedens drift? Outsource drift og hosting til itm8, og fokuser på fremtidens teknologier.  

Fra rådgivning til implementering - helt eller delvist i skyen

 

Analyse af dit IT-miljø

Vi hjælper med at få overblik over hvilke dele af dit nuværende IT-miljø, der med fordel kan flyttes i Cloud, og hvad der evt. passer bedre som traditionel hosting. Resultatet er en plan med skøn over omkostninger og besparelser ved en flytning til Cloud. Ligeledes gives der et overslag over muligheder for optimeringer af workload og performance.

itm8's arkitekter har stor erfaring i drift af forretningskritiske systemer og miljøer, og vi kan rådgive dig ift. at træffe de rette beslutninger, så du opnår den bedste TCO på dit samlede IT-miljø.

Vi kan både rådgive og levere cloud-tjenester som Oracle Cloud Infrastructure (OCI), Microsoft Azure og Microsoft Office 365.

Det behøver ikke at være kompliceret. Vi tager os af alt lige fra opsætning og service til support. Du kan forvente support 24/7 på dansk. Og du behøver kun at henvende dig ét sted, hvis du spørgsmål eller tekniske problemer.

 

Flytning til Cloud

Hvis du beslutter at flytte din løsning i Cloud, så kan vores eksperter hjælpe med migreringen af din løsning. Derved kan du frigøre tid, så du kan fokusere på din forretnings kerneydelser.

Dine fordele

  • Single-point-of-contact med dansk support 
  • En lokal driftsleverandør af virksomhedens Cloud-ydelser
  • Gennemsigtige priser
  • Ærlig rådgivning

Skal vi hjælpe dig i skyen?

itm8-cloudrejsen

Lad itm8 hælpe dig med den helt rigtige backupløsning

Tab af data kan være forretningskritisk. Det kan koste dig dyrt ikke at have styr på din backup-løsning. En effektiv backup- og disaster recovery-løsning skal ikke alene redde din forretning her og nu. Den skal samtidig være fremtidssikret og kunne følge med din virksomheds skiftende behov. Det stiller høje krav til teknologien.

Mon du har den rette backup løsning til din virksomheds behov? Vi rådgiver dig gerne og implementerer den løsning, der sikrer netop din virksomheds data.

Vær forberedt med Disaster Recovery

 

Eksperter inden for backup, SAN og netværk

Som hosting-virksomhed har vi gennem årene opbygget stor erfaring og ekspertise inden for bl.a. backup og recovery, SAN og netværk. Og vi er forhandler af og salgspartner for bl.a. Commvault, Hitachi Vantara, Oracle samt en lang række af andre førende hardware- og software-leverandører.

Se hvorfor backup-strategi er essentiel

 

Brug for kontrol over dine data?

Vi hjælper dig gerne med at udvikle en Onpremise-løsning, der opfylder din virksomheds behov.

Du kan være helt tryg. Vi står inde for leverancen. Og vi hjælper dig gerne med alt lige fra opbygning og implementering til support. Vores løsninger baserer sig udelukkende på hardware og software, vi selv bruger i vores datacentre.

Snak med en cloud-specialist

itm8-backup-cloud

Vores cloud & hosting specialister står klar til at rådgive dig på rejsen mod skyen.