Gå direkte til indhold
 

Database Managed Services

Lad os stå for hele eller dele af din databasedrift.
Vi er anerkendt for vores viden inden for databaser. 

itm8_1920x1220_30

Drift af dine databasemiljøer

Vi tilbyder direkte hjælp på Oracle, Microsoft SQL-servere, PostgreSQL og MySQL/MariaDB databaser.

itm8 kan både hjælpe dig med On-site og Remote assistance. Det er op til dig og din virksomheds behov.

Vores efterhånden mange års erfaring med databaseteknologier gør os til førende eksperter i Oracle-, Microsoft-, og OpenSource-databaser – herunder også MySQL og PostgreSQL. itm8 har mere end 20 års erfaring med administration af kundernes databaser, og vi tilbyder det selvfølgelig også, når databaserne er ligger i Clouden.

Skal vi også stå for drift af dine databaser?

Kontakt os

Database Managed Services

Health Check

Vi foretager daglige, ugentlige eller månedlige healthcheck på dine databaser og sender dig en rapport med anbefalinger, som enten vi eller dine egne folk kan implementere.

Rapportering og anbefalinger

Ved hjælp af vores dataopsamlingsværktøj indsamler vi historiske data om dine databaser, og dermed kan vi se udvikling i performance og foretage trendanalyser, der kan assistere os i at forudse problemer før de opstår. 

Support og vedligeholdelse

Du kan aftale med os, at vi foretager den daglige vedligeholdelse af dine databaser. Så står vi til rådighed på telefon og e-mail, hvis du har behov for support på dit databasemiljø.

24/7 Driftscenter

Slip alle bekymringer for dit databasemiljø. Med itm8's 24/7 overvågning af dine miljøer får du ro i maven. Vi tager ansvaret for dine databaser og reagerer på alarmer og foretager korrigerende aktioner.

Licenser og Subscriptions

itm8 er specialiseret inden for flere platforme og kan omsætte komplekse forhold til et konkret behov for abonnementer. Og vi sikrer, at I altid er compliant med licens- og subscriptionskravene.

Hvad er Database Managed Services

Som kunde får du en aftale, med en aftalt svartid fra os. Dette er perfekt for dig, der ikke vil dække hele databaseområdet med egne folk, men behøver at have en DBA’er tilgængelig med kort varsel.

Vi kan også påtage os den fysiske drift af dine databasemiljøer, hvor vi har det daglige ansvar for drift og overvågning, sikkerhedskopiering og gendannelse af databaser. Du kan få automatisk overvågning 24/7 af database via Zabbix monitoreringsværktøj.

Som en del af itm8's Database Managed Services foretager vi Health Check på dit databasemiljø med aftalte intervaller f.eks. dagligt, ugentligt eller månedsvis.

Læs mere om vores Database Health Assessment

 

Derfor bør du overveje ekstern hjælp til din Oracle database

Oracle er et yderst driftssikkert og potent værktøj, som kan løfte databaseopgaven i selv meget store og komplekse virksomheder og organisationer. Men med de mange muligheder og de store muskler følger også risikoen for, at det kan være vanskeligt at få og fastholde kontrollen over systemet.

Derfor kan det for mange IT-afdelinger være en god idé at lave en aftale med en ekstern samarbejdspartner, som kan tage sig af administration og vedligehold af databasen. For ligesom andre kraftige motorer skal systemet vedligeholdes for at sikre en stabil og optimal drift. 

itm8-databasedrift
 

Rapportering og anbefalinger

Regelmæssig rapportering om dit databasemiljø kan være afgørende for at opdage problemer - inden de vokser sig store.

itm8 kan opsamle store mængder af data om dine databaser og gemme dem. Dermed har vi en god historik, som vi kan benytte til at give dig anbefalinger om ændringer og forbedringer, som bør foretages på dine databaser. Ved hjælp af disse historiske data, kan vi foretage trendanalyser, der kan assistere os i at forudse problemer før de opstår.

Vi rapporterer løbende, hvordan dine forskellige miljøers tilstand er

Med de indsamlede data holder vi øje med dine databaser og rapporterer løbende til dig omkring databasemiljørnes tilstand. I rapporterne får du både på logfiler for at opsummere, hvad der er sket siden forrige rapport. Vi viser derudover de trendanalyser for kigge fremad, så vi kan løse potentielle problemer, inden de udvikler sig.

Få hurtigt overblik over konklusioner og anbefalinger

Rapporterne er opbygget med et Management Summary i toppen, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over konklusioner og anbefalinger. Herefter er der sektioner, hvor samme gennemgås i detaljer. Alle rapporterne udarbejdes med et stærkt fokus på sikkerhed, tilgængelighed og performance.

Rapporten kan skræddersys til dine miljøers behov

Rapporteringen kan i vid udstrækning skræddersys til at passe til netop dine mljøers behov. Vi opsamler gerne data, der giver mening for din specifikke miljøer – og tilpasser dine rapporter derefter. Rapporteringen kan foretages med en frekvens, der går fra dagligt til halvårligt/årligt. Mest anvendt er dog uge, 14-dags og måneds-tjek.

itm8-database-managed-services

Vi står klar til at tage hånd om dine databaser

Hvad end du har Oracle database eller Open Source databaser såsom PostgreSQL, så står vores team af specialister klar til at håndtere databasedriften. og sikre dig et stabilt og sikkert databasemiljø.