Gå direkte til indhold
 

Bliv klar til Windows 11 med Windows 11 Readiness

Windows 11 er den mest sikre udgave af Windows til dato, og samtidig er styresystemet bygget til at støtte nye måder at arbejde på. Microsoft kalder det Hybrid Work, og det dækker blandt andet over, at Teams og collaboration-værktøjer er bygget direkte ind i styresystemet og endda har fået en prominent placering.

Få svaret: Er i helt klar til Windows 11?

For at kunne opgradere til Windows 11 er der imidlertid nogle forudsætninger, der skal være på plads. Opgraderingen kræver nemlig, at dine PC’er er kompatible med nye sikkerhedskrav fra Microsoft – blandt andet TPM 2.0 og UEFI – og i mange virksomheder vil det være en udfordring at danne sig overblik over, hvilke maskiner der kan opgradere til Windows 11, og hvilke der er nødt til at blive skiftet ud. Samtidigt kræver en opgradering også, at jeres applikationer, printere og andre enheder er understøttet af Windows 11 og virker i praksis.

Windows 11 Readiness for Devices undersøger jeres klienthardware

itm8 tilbyder analysen ’Windows 11 Readiness for Devices’, som tjekker om jeres klienter er hardwarekompatible med Windows 11. Efter skanningen får I en rapport, der viser, hvilke klienter der nemt kan opgraderes, og hvilke I skal kigge nærmere på.

Analysen gør, at I undgår at skulle forstyrre samtlige medarbejdere og tære på effektivitetskontoen. Analyseværktøjet skanner alle de maskiner, det er forbundet til jeres AD, og laver en rapport, der viser dig hvilke maskiner, der lever op til hardwarekravene, og hvilke, der skal skiftes ud for at få fordelene fra Windows 11. Bemærk at jeres applikationer også skal understøtte Windows 11 før I opgraderer.

Bestil analysen

Windows-11

Windows 11 Readiness for Applications undersøger jeres applikationer

Det er ikke kun hardwaren, der skal understøtte Windows 11 inden i opgraderer. Jeres applikationer skal også fungere med Microsofts nyeste styresystem. Derfor tilbyder vi analysen ’Windows 11 Readiness for Applications’, som er en analyse af jeres applikationer, printere og andre enheder. Analysen munder ud i en rapport, der fortæller hvordan jeres applikationer spiller sammen med Windows 11 og som hjælper jer med at planlægge en Windows 11 opgradering uden uheldige overraskelser.

Vi foretager analysen hos jer, hvor vi tester applikationer, printere og andre enheder. Resultatet af analysen giver jer et godt overblik over applikationslandskabet samt oplæg til en udrulningsplan plan via Device Management som Microsoft Intune eller lignende.

Bestil analysen

hvad_er_nyt_windows_11

Få et tilbud på Windows 11 kompatibelt hardware og spar tid og bøvl

Det er alt andet lige billigst at beholde de klienter, der er kompatible, men viser det sig, at du har behov for nyt hardware, har vi særtilbud på maskiner, der kan klare jobbet.

Hvis det viser sig at være tilfældet, kan vi berolige dig med, at du minimerer risikoen for leveringsproblemer som følge af mangel på microchips – vi samler nemlig indkøbene i store pakker og får derved en fordel. Det er også medvirkende til, at vi kan tilbyde en fordelagtig pris.

Nyt i Windows 11

  • Helt nyt interface: Mere enkelt og strømlinet
  • Endnu mere sikkerhed – sikkerhed på hardware-niveau, kryptering og indbygget beskyttelse mod malware
  • Hybrid Work – fokus på muligheder for at samarbejde med kolleger
  • Nemmere for IT-afdelingen at administrere maskiner remote

Vi står klar til at hjælpe dig videre med Winsows 11