Gå direkte til indhold
 

Continia Document Capture

Indscanning af fakturaer og dokumenter i Business Central og NAV

Verdens mest udbredte løsning til indscanning af fakturaer og andre dokumenter direkte fra Business Central og NAV. Som den eneste løsning på markedet tilbyder Continia Document Capture automatisk registrering af dokumenter, OCR genkendelse, et avanceret godkendelsesflow, samt et fuldtekst søgbart digitalt arkiv. Continia Document Capture optimerer og automatiserer samtlige processer – lige fra du modtager et dokument, til at du skal finde det igen nogle år senere.

Let registrering af dine dokumenter

Opretter du i dag dokumenter manuelt i din ERP-system, ved du, at det kan være en krævende og lang proces. Med Document Capture kan du gøre hele processen automatiseret. Ved hjælp af prædefinerede e-mailadresser og mapper i fil-serveren, downloades og OCR-behandles alle dokumenter automatisk. Modtager du papirdokumenter, er det muligt at scanne dem og sende dem samme vej i systemet.

Modtag e-faktura direkte ind i Business Central og NAV

Continia Document Capture arbejder sammen med andre systemer der håndterer faktura. Modtager du faktura fra en af nedenstående systemer, går de automatisk direkte ind i Business Central / Dynamics NAV. Dermed sparer du tid og minimerer fejl.

  • Sproom
  • Nets
  • Pagero
  • KMD

Få overblik over alle virksomhedens faktura

Med Continia Document Capture til dit ERP-system, bliver det nemmere for bogholderiet i virksomheden, at have det samlede overblik over faktura og dokumenter. Med indbygget overblik i real-time, kan bogholderiet se hvilke faktura der er til godkendelse og hvem der skal godkende fakturaerne. Med Continia Document Capture til dit ERP-system, bliver det nemmere for bogholderiet i virksomhed, at have det samlede overblik over faktura og dokumenter. Med indbygget overblik i real-time, kan bogholderiet se hvilke faktura der er til godkendelse og hvem der skal godkende fakturaerne. Samtidigt er der mulighed for at hver godkender har en stedfortræder, hvis den originale godkender er fraværende, undgår man derved en masse dokumenter der ikke bliver godkendt.

Skal vi optimere din arbejdsgang med et effektivt add on?