Gå direkte til indhold
 

Material Shortage Calculation

Effektiv produktionsplanlægning med manko-overblik

Ville det ikke være fantastisk, hvis du hurtigt kunne se, om der mangler komponenter for at sætte en produktionsordre i gang eller skabe en salgsordre? Material Shortage Calculation er et styringsværktøj til Business Central og Dynamics NAV, som giver dig et samlet overblik over de nødvendige komponenter er til rådighed for en produktionsordre.

Et uundværligt styringsværktøj for effektiv produktionsplanlægning

Produktion af en vare kan være kompleks. Hvis en færdig vare f.eks. består af flere forskellige komponenter, og nogle af disse enheder mangler at blive produceret eller indkøbt, kan du bruge meget tid på at manuelt undersøge status for komponenterne. Du får et lynhurtigt overblik, og kan koncentrere dig om vigtigere opgaver end en manuel og tidskrævende gennemgang af enkelte komponenters status.

Bedre forecast og større indfrielse af forventningerne

Material Shortage Calculation hjælper produktionsplanlæggeren, produktionschefen eller værkføreren med en bedre og mere effektiv styring af produktionsordrerne.

  • Du skal ikke bruge tid på produktionsordrer, der alligevel ikke kan produceres.
  • Du har komplet overblik over, hvilke enheder der er tilstede, for at produktionsordren kan
    gennemføres.
  • Løsningen giver mulighed for et bedre forecast.
  • Du har styr på, hvad der kan leveres til tiden, for dermed at kunne indfri kundernes forventninger.

Hvem kan bruge Material Shortage Calculation?

Løsningen kan tilkøbes og bruges med Business Central og Dynamics NAV. Alle produktionsvirksomheder som har behov for et lynhurtigt overblik over lagerstatus, for at afslutte en produktion, har stor fordel af at bruge Material Shortage Calculation.

Skal vi optimere din arbejdsgang med et effektivt add on?