Gå direkte til indhold
 

Tasklet Factory - Mobile WMS

Effektiv lagerstyring til Business Central

Tasklet Factory's innovative WMS (Warehouse Management System) er nøglen til at optimere din virksomheds lager og drift. Vores brugervenlige lagerscannerløsning er  skabt med fokus på høj kvalitet.

Implementerings-, opgraderings- og vedligeholdelsesomkostningerne er økonomisk overkommelige. Løsningens evne til at fungere helt eller delvist offline muliggør store besparelser på lagre, hvor komplet WIFI dækning er en udfordring.

Optimer dine lagerprocesser

Tasklet Factory's Mobile WMS styrker dine lagerarbejdsprocesser og smelter sammen med de standardfunktioner, der findes i Microsoft Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV.

Du får adgang til en WMS-løsning med en imponerende brugervenlig grafisk grænseflade, der er let at anvende og kan tilpasses individuelle brugeres behov. Dine lagermedarbejdere vil øge deres effektivitet og minimere fejl, da Mobile WMS giver dem de nødvendige værktøjer og oplysninger for at arbejde på en effektiv måde.

Få et komplet overblik over dit lager

Mobile WMS giver dig et komplet overblik over dit lager og strømliner samtidig de vigtigste lagerprocesser. Det er en løsning, der fuldstændigt definerer funktionalitet til at dække de mest grundlæggende behov, såsom modtagelse, pluk, optælling, flytning og mange andre.

Hardware og single-point-of-contact

Tasklet Factory er certificeret forhandler af stregkodescannere og tilbyder en bred vifte af mobile scannere til ethvert lagermiljø.

Vi rådgiver vores kunder i valg af stregkodescannere, så i får den løsning, der passer til jeres behov.

Skal vi optimere din arbejdsgang med et effektivt add on?