Gå direkte til indhold
 

Bedre rammer til samarbejde, kommunikation og vidensdeling

Intranetløsninger der skaber en effektiv intern kommunikation

Det er vigtigt at dine medarbejdere har de mest optimale værktøjer, som gør dem i stand til at kommunikere, dele viden og samarbejde med hinanden på tværs af din virksomhed, og endda også med samarbejdspartnere og kunder.

Oekonomisystem-ERP-moede

Moderne intranet med Microsoft teknologi

Moderne onlinebaseret intranetløsning til danske virksomheder med SharePoint og Microsoft 365. Det er oftest via virksomhedens intranet hvor kommunikationen og samarbejdet begynder.

Moderne

Et moderne intranet, skal være tilgængeligt fra enhver enhed, og skal tale sammen med resten af virksomheden.

Gennemtestet

SharePoint anvendes af mere end 150 millioner brugere og af mere end 75% af fortune 500 virksomheder.

Integration

SharePoint er en del af Microsofts intelligente værktøjer, og derfor kan dit intranet integreres med resten af din virksomhed.

Tilpasninger

Hvis du har unikke behov til et intranet system, kan SharePoint løsningen tilpasses dine unikke behov, så du kommer helt i mål.

Øget IT-sikkerhed

Du kan udnytte de avancerede sikkerhedsfunktioner, der reducerer risikoen for nedbrud og uautoriseret adgang.

Dokumenthåndtering

SharePoint håndterer dine dokumenter så de inviterer til samarbejde og nem fremsøgning. Organiser nemt dine data.

En intranetløsning som dækker enhvert behov

SharePoint kan give din virksomhed få et moderne, sikkert og fremtidssikret intranet som samlet virksomheden.

Mere end blot teknik

Vores intranetløsninger har mange mange fordele, vi ser nærmere på fem af de store grunde til at udnytte løsningerne fra Microsoft:

 

#1

Designet til den hybride verden

For at sikre og optimere dine medarbejders produktivitet og samarbejde skal de alle have mulighed for nemt og sikkert at få adgang til din virksomheds informationer, værktøjer, data og ressourcer. SharePoint intranetløsning gør dine medarbejdere i stand til at udføre deres bedste arbejde, uanset hvor de er.

Dit intranet bliver tilgængeligt fra næsten alle enheder. Fx Windows pc’ere, Mac, Android og Apple tablets og smartphones.

 

#2

Anvendes af millioner

SharePoint startede som et dokumenthåndteringssystem helt tilbage i 2001, tilføjede webpubliceringsmuligheder i 2003 og udviklede sig løbende til markedsleder. Mens SharePoint som intranet ikke er den eneste mulighed for dig, er der en årsag til at SharePoint er blevet markedsleder.

Mere en 75% af fortune 500 virksomheder, anvender SharePoint løsninger. Og mere end 150 millioner brugere har deres daglige gang i en SharePoint løsning.

 

#3

En del af en større helhed

Microsoft SharePoint tilbyder en problemfri integration med resten af dine forretningsapplikationer. Produktet fungerer problemfrit med din Microsoft Office Suite (Excel, Word og PowerPoint), MS Exchange Server, Microsoft Teams, ERP, CRM og mange andre systemer som anvendes af danske virksomheder.

 

#4

Indbygget IT-sikkerhed og adgangskontrol

Datasikkerhed er en anden stor fordel, ved en intranetløsning bygget på SharePoint. SharePoint inkluderer avancerede funktioner som workflow-opgraderinger og autentificeringsforbedringer, der fuldstændigt minimerer risikoen for nedbrud og uautoriseret adgang.

Med SharePoint behøver du heller ikke bekymre dig om at optimere informationsadgang og datadeling. For med SharePoint forbliver dine data pålideligt sikre. SharePoints samarbejdsapplikation sikrer øget sikkerhed for virksomheder, der beskæftiger sig med rå data. Med SharePoint kan du konfigurere forskellige indstillinger lige fra revision til delbarhed og lagerstyring. Dette hjælper også med at fremme datasikkerhedsoverholdelse af din branches lovgivningsmæssige krav.

 

#5

Dokumenthåndtering

Dokumentstyring i danske virksomheder handler om at organisere, kategorisere og håndtere dokumenter og filer på en intelligent, sikker og nem måde. I din intranetløsning baseret på SharePoint får du alle fordelene, samt muligheden for tilpasninger.

Fx kan der nævnes: Ensartet dokumentdesign (firmabranding), Samarbejde på dokumenter i realtid, Intelligent søgning, avanceret historik og ikke mindst adgangskontrol.

Se mulighederne

Microsoft har bygget en række demonstrationssider, så du kan se hvordan dit kommende SharePoint intranet kan se ud. Gå til Microsofts inspirationsside:

Microsoft Lookbook

Ofte stillede spørgsmål og svar om intranet

Tryk på spørgsmålet, for at få svaret.

Vi står klar til at hjælpe dig videre med din næste intranetløsning