Gå direkte til indhold
 

Power Apps skaber, tilpasser og distribuerer apps på tværs af platforme

Som din Power Apps leverandør, hjælper vi dig med at skabe mobile applikationer til brug i hele firmaet. Power Apps hjælper alle fra forretningsanalytikere til professionelle udviklere på tværs af erhverv.

Oekonomisystem-ERP-moede

Gør brug af vores viden som Microsoft Power Apps partner

Du bliver i stand til at bygge og starte apps næsten øjeblikkeligt ved hjælp af foruddefinerede skabeloner, der er tilgængelige fra Microsoft.

Bliv stærkere

Opbygning af apps med Power Apps hjælper alle fra forretningsanalytikere til professionelle udviklere med at arbejde mere effektivt sammen.

Skræddersy oplevelsen

Start med at designe din brugeroplevelse på baggrund af Power Apps skabeloner. Tilpas alle detaljer i din app for at optimere til specifikke opgaver og roller.

Interager og indlejr

Integrer dine formularer, visninger, diagrammer og indlejr dine Power BI rapporter for at skabe pixelperfekte lavkode websteder til dine eksterne brugere.

Aktiver innovation

Power Apps gør det muligt at skabe en bred vifte af app-scenarier, der tilfører digital transformation til manuelle og forældede processer.

Design omkring data

Benyt dine egne data og forretningsprocesser for automatisk at generere fordybende, responsive applikationer, der kan køre på enhver enhed.

Forenkle integrationer

Udnyt mere end 200 connectors til at integrere data og systemer, du allerede bruger. Udvid ved brug af brugerdefinerede connectors og logik.

Vælg den rette Power Apps leverandør

Microsoft Power Apps er en enormt kraftfuld løsning som din virksomhed kan drage store fordele af. Derfor er det vigtigt at finde den rette partner, til at hjælpe dig.

itm8 er blandt nordens største Microsoft partnere, som giver dig direkte adgang til specialiseret Microsoft-viden, hvilket betyder at du ikke får et fordyrende mellemled. Desuden får du adgang til dansk support, med Microsoft global support til yderligere hjælp.

Du får rådgivning som tager udgangspunkt i dit firma, og hjælp til at designe og implementere din løsning korrekt.

Ofte stillede spørgsmål og svar om Power Apps

Tryk på spørgsmålet, for at få svaret. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

Vi står klar til at hjælpe dig videre med Power Apps

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en Power Apps løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores Power Apps konsulenter kontakter dig.