Gå direkte til indhold
 

Power Platform - Skab, tilpas og automatisér

Som din Power Platform leverandør hjælper vi dig med at modernisere den måde, din virksomhed analyserer data på, bygger løsninger, automatiserer processer og skaber virtuelle agenter. Gør brug af vores viden som Microsoft Power Platform partner, og få det bedste ud af din løsning.

Udnyt de mange muligheder i Power Platform

Power Platformen er en samling af værktøjer der forvandler ideer til effektive erhvervsløsninger. Løsningen består af følgende fire produkter:

Microsoft-Power-BI

Power BI

Power BI gør din virksomhed i stand til at træffe velovervejede og sikre beslutninger ved at give alle adgang til datastyret indsigt.

Læs mere

Microsoft-Power-Apps

Power Apps

Med Power Apps kan du nemt opbygge erhvervs-apps, der løser forretningsmæssige udfordringer. Let og simpelt uden at kode.

Læs mere

Microsoft-Power-Automate

Power Automate

Med Power Automate kan du automatisere arbejdsgange og organisationsprocesser. Et kraftfuldt værktøj til at øge produktiviteten.

Læs mere

Microsoft-Power-Pages

Power Pages

Lav hurtigt tilpassede forretningswebsites med minimalt behov for kodning, så du kan levere vigtige oplysninger og tjenester til dine kunder.

Læs mere

Vælg den rette Power Platform leverandør

Microsoft Power Platform er en enormt kraftfuld løsning som dit firma kan drage store fordele af. Derfor er det vigtigt at finde den rette partner, til at hjælpe dig.

itm8 er blandt nordens største Microsoft partnere, som giver dig direkte adgang til specialiseret Microsoft-viden, hvilket betyder at du ikke får et fordyrende mellemled. Desuden får du adgang til dansk support, med Microsoft global support til yderligere hjælp.

Du får rådgivning som tager udgangspunkt i din forretning, og hjælp til at designe og implementere din løsning korrekt.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Tryk på spørgsmålet, for at få svaret.

Vi står klar til at hjælpe dig videre med Power Platform

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en Power Platform-løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores Power Platform-konsulenter kontakter dig.