Gå direkte til indhold
 

Microsoft 365: Optimer dine licenser og spar penge

Oplever du stigende omkostninger på dine Microsoft 365-licenser? Med Cost Control kan du vælge de rette licenstyper og tilpasse dine abonnementer til din virksomheds faktiske behov.

Resultatet? Reducerede udgifter til licenser og et optimeret budget.

1920-itm8-malmo-382

Cost Control: Skru ned for dine omkostninger til licenser

Vores Microsoft 365 Cost Control er designet til at hjælpe dig med at optimere din virksomheds licenser, så I kun betaler for det, I virkelig har brug for. Cost Control er en hurtig og effektiv analyse af jeres licenser, som på bare 15 minutter identificerer de faktiske licens-behov i din virksomhed. Analysen afslører blandt andet inaktive licenser, eller om du betaler for en licenstype, som er for omfangsrig til dit behov. Alt sammen for at give dig et overblik over dine licensomkostninger og vise dit besparelsespotentiale. 

Vi tilbyder at udarbejde analysen uden beregning. 

Bestil en Cost Control analyse her

3 fordele ved en licensanalyse

 

#1 Betydelige besparelser

Analysen identificerer gennemsnitligt 20% i besparelsespotentiale ved at optimere dine Microsoft 365-licenser. Det handler om at sikre, at du kun betaler for de licenser, du rent faktisk har brug for. 

 

#2 Effektiv tidsstyring

Analysen er dybdegående, men tiden du bruger på den, er kortvarig. Analysen tager kun 15 minutter, hvorefter du vil have en bedre forståelse for din virksomheds Microsoft 365 licenser og for de forbedringsmuligheder, der ligger gemt heri. 

 

#3 Skræddersyet optimering

Cost Control-værktøjet tilpasser sig din virksomheds specifikke brugsmønstre og behov og sikrer, at licenserne er optimeret til din virksomheds unikke krav. 

ITM8_Malmo_482

Undgå unødvendige udgifter

Vidste du, at vi i gennemsnit identificerer et besparelsespotentiale på 20%? 

Mange virksomheder betaler for licenser, de ikke bruger, eller som ikke er optimalt fordelt. Gælder det også for dig? Det kan eksempelvis være for licenser, der overhovedet ikke stemmer overens med de behov og brugsmønstre, medarbejderne har. Eller licenser til medarbejdere, som ikke længere er ansat i virksomheden.

For begge gør det sig gældende, at I smider penge lige ud af vinduet

Med en licensanalyse tager du ansvaret for dit budget, skærer det overflødige fra og ser effekten på bundlinjen med det samme. 

Hvordan kommer du i gang? 

Det kræver kun 15 minutter af din tid at give os læseadgang til dine Microsoft 365 data. Vi kan derefter analysere dine data og hjælpe dig med at skrue ned for licensomkostningerne og øge sikkerheden, hvis det er nødvendigt. Vi ændrer intet i dit miljø – vi får kun læseadgang.

Kontakt os for en snak

Vil du vide, hvad dit besparingspotentiale er? Lad os mødes i 15 minutter på Teams og demonstrere, hvordan vi hjælper vores kunder med at få mest muligt ud af deres investeringer i software og IT.

Kontakt os i dag

herning-146-1000px

Hvorfor vælge itm8 som din IT-partner?

Med os ved din side får du adgang til et stort team af eksperter, som hjælper med alt fra indkøb af hardware og software til løbende support, udvikling og vedligeholdelse af din IT.

Ræk ud i dag og lad os tage en snak om din forretning. 

Ræk ud i dag og lad os tage en snak om dine muligheder

Udfyld formularen og lad en en af vores specialister ringe dig op.