Gå direkte til indhold
 

Få tilskud på op til 100.000 kr. til IT-rådgivning og implementering

 

Har du og din virksomhed også udfordringer med at følge med den teknologiske udvikling? Og ved I ikke helt, hvor I skal starte? Så giver SMV:Digitals kommende pulje i marts det perfekte afsæt til at sætte turbo på digitaliseringen.

Ansøg SMV:Digitals pulje i marts og få optil 100.000 kr. i støtte til rådgivning og implementering. Puljen er forbeholdt virksomheder med maksimalt 249 ansatte, som ønsker at modtage rådgivning og implementering med henblik på at realisere din virksomheds vækstambitioner. 

Puljen åbner for ansøgning d. 18. marts 2024 kl. 9.
Forudfyld allerede din ansøgning fra d. 4. marts her:

Vi hjælper dig med processen


At ansøge SMV:Digital-puljer kan virke overvældende, men vi har mange års erfaring i rådgivning om ansøgningsforløbet. Vi hjælper med at identificere de områder, hvor SMV:Digital kan skabe mest værdi for din virksomhed, derved sikrer vi at du investerer i de IT-projekter, der bedst understøtter din forretnings vækst og innovation.

Få hjælp til din ansøgning

iStock-1356928884

Hvad kan du bruge puljen til?

Din virksomhed har mulighed for at få søge om tilskud til rådgivningen og til en vis grad implementering indenfor fx disse områder:

 • Systemintegration
 • Produktionsoptimering
 • Forretningssystemer
 • Robotteknologi
 • Business Intelligence
 • E-handelsplatform
 • Online markedspladser
iStock-1039071540

Her kan du læse eksempler på, hvad itm8 konkret kan hjælpe din forretning med:

 • - Effektivisering af jeres forretningsgange gennem ERP
 • - Optimering af jeres salg og kundehåndtering gennem CRM
 • - Unikke systemintegrationer til forretningssystemer
 • - Effektivisering af jeres medarbejdere gennem AI-løsninger
 • - Styrkelse af jeres platform i Microsoft Cloud

#1: Analyse af forretningssystemer

Skyd genvej til større kundetilfredshed og bedre bundlinje med de rette CRM- og ERP-løsninger. Vi tilbyder en analyse af dit nuværende miljø og rådgivning om, hvordan du skaber endnu mere værdi på området. 

CRM-løsninger er ideelle til at digitalisere de interaktioner, du har med dine kunder, og for at systematisere arbejdet med at skaffe ny forretning. Men værdien forsvinder, hvis systemerne ikke bliver brugt på den rigtige måde.

ERP-/Økonomisystemer er både en effektiv måde at kontrollere din forretnings fremdrift og en stærk platform til opbevaring af data og indsigter, du kan agere ud fra, når du skal træffe de beslutninger, der flytter og forstærker din virksomhed.

Læs mere om CRM her >
Læs mere om ERP her >

 

#2: Workshops om AI

Kunstig intelligens (AI) er allerede i fuld sving med at revolutionere den måde, vi som virksomheder arbejder på. Og selvom vi endnu kun har set toppen af isbjerget, er det tydeligt for de fleste, at potentialet er enormt. Med vores workshops kan du udforske, hvordan AI kan forvandle din daglige arbejdsgang, automatisere rutineopgaver og skabe unikke løsninger. Vores eksperter guider dig gennem mulighederne og viser vejen til at udnytte AI's potentiale. 

Læs mere om Microsoft Copilot >

Skal vi hjælpe dig i gang?


Udfyld formularen, og du vil blive kontaktet af en af vores eksperter!