Gå direkte til indhold
 

Få hjælp og tab ikke værdifuld tid eller data!

Er du under angreb? Her er hvad du skal gøre:

1. Du må ikke røre ved noget. Det kan påvirke de videre undersøgelser.

2. Ring straks til itm8's Incident Response team på +4591959595

3. I tilfælde af uventede tekniske problemer, ring til vores sekundære nummer på +4553550003

Er du under hackerangreb

Hvis angrebet rammer, hva så?

Hvor hurtigt kan du være tilbage, hvis et cyberangreb rammer? Hvis dine computere eller forretningssystemer udsættes for cyberangreb, er din reaktionstid afgørende: Hvis du kan respond hurtigt, kan du både begrænse skadens omfang og få din virksomhed hurtigt tilbage til normal drift.

Sikkerhedshændelser kan antage mange forskellige former og være alt fra en aktiv trussel, et forsøg på indtrængen, en vellykket kompromittering af sikkerhedsperimeteren eller endda et databrud.

Incident Response

itm8 tilbyder både Incident Response ydelser til kunder, der er på udkig efter en flerårig kontrakt for at sikre kort reaktionstid, og kunder, der er under angreb og endnu ikke har en kontrakt (walk-in) til indsættelse af et Computer Security Incident Response Team (CSIRT) til at vurdere omfanget af hændelsen og de potentielle skader, der er forårsaget, og til at arbejde sammen med den påvirkede virksomhed om at udvikle en afhjælpningsplan, indtil hændelsen er løst.

Indsatsteamet arbejder gennem en kontrolleret proces for at inddæmme, udrydde og komme sig over hændelsen - og for at besvare vigtige spørgsmål som, hvordan det skete, og hvordan man undgår lignende hændelser i fremtiden.

Læs mere om IR

Hurtig responstid

For at få den hurtigste responstid sikrer en retainer-aftale, at de nødvendige dokumenter er underskrevet, og at CSIRT har en forståelse af dit sikkerhedsmiljø, så de kan begynde at arbejde med det samme. Incident Response Retainers sikrer ikke kun en kortere responstid, men også en garanteret respons.  

Afhængigt af din retainer ydelse niveau og aftale, forudallokerede CSIRT-timer og rabatterede responder-timer. Hvis du vil vide mere om alle fordelene ved vores Incident Response Retainer ydelser, så kontakt os.