Gå direkte til indhold
 

Mist ikke værdifuld tid eller data! Få hjælp med det samme.

Er du under angreb? Her er hvad du skal gøre:

1. Du må ikke røre ved noget. Det kan påvirke de videre undersøgelser.

2. Ring straks til itm8's Incident Response-team på +459195 9595

3. I tilfælde af uventede tekniske problemer, ring til vores sekundære nummer på +4553550003

Hvis angrebet rammer, hva så?

Hvor hurtigt kan din virksomhed være tilbage, hvis et cyberangreb rammer?

Hvis dine computere eller systemer udsættes for cyberangreb, er din reaktionstid afgørende: Jo hurtigere du reagerer, jo hurtigere kan du begrænse skadens omfang og få din virksomhed hurtigt tilbage til normal drift.

IT-sikkerhedshændelser kan se ud på forskellige måder og være alt fra en aktiv trussel, et forsøg på indtrængen, en vellykket kompromittering eller endda et databrud.

Incident Response

itm8 tilbyder både Incident Response-ydelser til virksomheder, der er på udkig efter en flerårig aftale for at sikre kort reaktionstid. Og til virksomheder, der er under angreb og endnu ikke har en kontrakt (walk-in).

I begge tilfælde tilbyder vi indsættelse af et Computer Security Incident Response Team (CSIRT) til at vurdere omfanget af sikkerhedshændelsen og de potentielle skader, der er forårsaget. Vi arbejder sammen med din virksomhed om at udvikle en handlingsplan, indtil hændelsen er løst.

Incident Response-teamet arbejder gennem en kontrolleret proces for at inddæmme og håndtere hændelsen. De lægger også en plan for hvordan din virksomhed kommer retur til normal drift. Vi besvarer vigtige spørgsmål som, hvordan angrebet skete, og hvordan I undgår lignende hændelser i fremtiden.

Læs mere om Incident Respons

Hurtig responstid

Vi skal sikre den hurtigste responstid. En retainer-aftale sikrer, at de nødvendige dokumenter er underskrevet, og at Incident Response-teamet (CSIRT-teamet) har en forståelse af dit sikkerhedsmiljø, så vi kan igangsætte arbejdet med det samme.

En Incident Response Retainer sikrer ikke kun en kortere responstid, men også en garanteret og effektiv respons og håndtering af hændelsen.  

Afhængig af din retainer og aftalen vi indgår, tilbyder vi bl.a. forud allokerede CSIRT-timer og rabat på vores responderes timer.

Hvis du vil vide mere om alle fordelene ved vores Incident Response Retainer-ydelser? Så kontakt os, og vær et skridt foran de ondsindede hackere.