Gå direkte til indhold
 

itm8 køber JDM

Læsetid i minutter: 2

 

Med købet af IT-virksomheden JDM med hovedkontor i Odense styrker itm8 sit strategiske fokus indenfor digital transformation med fokus på Microsoft 365 løsninger og koncepter. 

Danske virksomheder efterspørger i stigende grad adgang til nye værktøjer og platforme, der kan transformere de traditionelle arbejdsgange til digitale processer, baseret på standardiserede cloudplatforme. IT- virksomheden JDM er eksperter indenfor dette felt, og derfor bliver de nu en del af itm8-økosystemet.

Med udgangspunkt i Microsofts pure cloud produkter er JDM Specialister i digital transformation

JDM fokuserer på at levere skræddersyede løsninger baseret på Microsoft 365. Løsningerne er tilpasset kundens forretning og behov med bl.a. JDM’s egenudviklede services. JDM er Microsoft Solutions Partner for både Modern Work og Business Applications.

itm8’s pulje af kompetencer og store kundeportefølje, giver JDM mulighed for at hjælpe kunder i endnu flere brancher med at optimere deres forretning via Microsoft løsninger tilpasset deres behov.

”JDM har etableret sig som en bastion af innovation og pålidelighed i den teknologiske sektor i Danmark, med en særlig styrke i at tilbyde integrerede services, der effektivt binder Microsoft 365's kapaciteter til de unikke behov i mindre og mellemstore virksomheder. Alliancen med itm8 repræsenterer en gylden mulighed for at accelerere vores vækst, udvide vores horisonter og skabe enestående værdi for vores medarbejdere og kunder,”

siger CEO i JDM, Nis Bank Lorenzen.

”Vi er utroligt begejstrede for denne udvikling, da det vil muliggøre en endnu bedre service til vores kunder i både JDM og hele itm8. Dette skridt repræsenterer en naturlig progression, idet vi har gennemgået et markant niveauskifte de seneste par år. Nu har vi chancen for at sætte turbo på vores forretningsudvikling, udvide vores tilbud og konkurrere med de største spillere i Danmark. Det åbner også døren for forbedrede karrieremuligheder for vores medarbejdere, der vil blive en del af en større, mere dynamisk og kundefokuseret organisation med en kultur, der er et perfekt match for os alle hos JDM,”

fortsætter Nis Bank Lorenzen.

itm8's CEO, Henrik Kastbjerg, tilføjer:

”Vi er utroligt glade for at byde JDM velkommen til itm8. JDM har etableret sig som en leder inden for teknologisektoren, især takket være deres talentfulde og dedikerede team af medarbejdere. Deres ekspertise og dygtighed vil utvivlsomt være en uvurderlig tilføjelse til vores organisation, og vi ser frem til at arbejde sammen for at nå nye højder. Microsofts platforme er allerede en af vores spidskompetencer, men muligheden for at tilpasse Microsoft 365 til en bestemt branches særlige behov, skaber kolossal stor værdi hos de kunder, der skal bruge systemerne”.

Efterspørgslen efter end-to-end managed IT-services forventes at udvise fortsat kraftig vækst understøttet af IT-løsningers stigende kompleksitet og overgangen til cloud-løsninger, som medvirker til tendensen mod øget brug af outsourcing. Med sit værdiskabende kundetilbud vil itm8 have en særdeles gunstig position til at kunne udnytte denne attraktive markedsvækst og levere serviceydelser og løsninger til hele IT-værdikæden.

Ledelsen og nøglemedarbejdere i JDM fortsætter som væsentlige aktionærer i koncernen. Transaktionen er betinget af sædvanlige myndighedsgodkendelser og forventes gennemført i 4. kvartal 2023.

ITM8+JDM-3

Om JDM

Siden grundlæggelsen i 2005, har JDM A/S været en pioner inden for teknologisektoren i Danmark, med en dyb forankring i cloud-baseret Microsoft-teknologi. Teamet, bestående af over 70 dygtige og engagerede medarbejdere, har været i forkant med at levere innovative og pålidelige løsninger, der hjælper virksomheder med at navigere i den digitale æra med sikkerhed og strategisk fordel. Med kontorer i Aarhus, Odense, og København, er JDM dedikeret til at understøtte både organisationens og den enkelte medarbejders succes gennem sikre, fleksible og innovative løsninger. For mere information besøg venligstwww.jdm.dk


Om itm8

itm8 er en ledende nordisk digital transformationspartner for små og store private samt offentlige kunder i Danmark og Sverige. itm8’s 1.700 ansatte tilbyder via 12 specialiserede brands og kompetencecentre i Tjekkiet og Filippinerne, en bred række af services inden for it-drift og Cloud Services, Digital Transformation, Application Services, ERP og Cyber Security. For mere information besøg venligst www.itm8.com

Skal vi mødes og få en snak om, hvad vi konkret kan gøre for dig?