Gå direkte til indhold
 

Få nemt overblik over din data – og gør den til uundværlig viden

Træffer du også beslutninger baseret på mavefornemmelser? Dataanalyse behøver ikke at være komplekst. Gør det nemt at træffe bedre beslutninger baseret på forretningsindsigt ved hjælp af letforståelige dashboards med overblik over data og tendenser - til gavn for hele din virksomhed.

VM-31766-Banner-01-4

Data giver ingen mening, hvis du ikke forstår den

Vi kan sagtens bygge den perfekte løsning til dig. For os handler det dog om meget mere end selve løsningen. Vores mantra er, at dine brugere forstår, hvorfor og hvordan de skal bruge dataen. På den måde bliver data til viden og værdi.


Vi snakker ikke bare tal, men også de bløde værdier

Vi kunne sagtens bare snakke tal i timevis. Men vi vil faktisk hellere snakke om og med mennesker. Så lad os tage skyklapperne af, zoome ud og kigge på de bløde værdier og udfordre dataresultaterne. Det synes vi, giver bedst mening.


Dataforståelse er en gevinst for hele virksomheden

Uanset om du arbejder i kundeservice, produktion, marketing eller en fjerde afdeling, er data vigtig. Måske er du en af dem, der synes, at data er en anelse langhåret og kompliceret. Hvad nu hvis vi siger, at du kan omsætte data til letforståelige rapporter på mindre end 5 minutter? Effektive powertools klarer nemlig alt det hårde arbejde for dig.


Ved at digitalisere dine dataværktøjer får du blandt andet følgende fordele
  • Et overskueligt overblik over dine data

  • Få samlet alle din virksomheds forretningskritiske data ét sted

  • Overvågning af data i realtid

  • Se hele din forretning på ét dashboard

  • Brug data til at opnå indsigter, der bliver til handlinger

  • Nemmere og hurtigere afrapportering

  • Bedre samarbejde på tværs af afdelinger


Værktøjer der giver mening for din virksomhed

Der findes et utal af smarte teknologier. Det vigtigste er, at du vælger de værktøjer, som giver mest værdi for dig og din virksomhed. Her kan du se et udpluk:


Business Intelligence (BI): Al data samlet ét sted

Business Intelligence samler og forbinder alle din virksomheds data ét sted. Med en BI-løsning har du altid adgang til real-time nøgletal og opdaterede data i et brugervenligt billede fra alle enheder. Det betyder nemmere og hurtigere afrapportering.


Microsoft Power BI: Effektivt analyseværktøj

Microsoft Power BI er et cloud-baseret analyseværktøj, der kort sagt forvandler komplekse data til overskuelige dashboards, hvor du kan analysere, visualisere og dele rapporter om data. Med Power BI kan du hurtigt og nemt se, hvor der er mulighed for at optimere i virksomheden. 

Power BI integrerer med Microsofts øvrige produkter, og kan tilgås fra både browser, tablet og mobilapp.


Microsoft SQL Server: Hurtige resultater med din data

Microsoft SQL Server er en Business Intelligence- og data warehouse-platform, som er designet til at håndtere selv de største løsninger. I platformen samles al din virksomheds data, hvor du får indsigt i og hurtigere resultater med din data via rapporter, som du selv kan designe.


Microsoft Azure: Databehandling i skyen

Microsoft Azure er verdens største cloud-baseret databehandlingsform. I platformen er det er muligt at installere og administrere programmer uden at tænke på IT-infrastrukturen. Med Azure er du altid garanteret sikkerhed og fleksibilitet.


Time Xtender: Administration af alle din virksomheds datakilder

TimeXtender er en datastyringsplatform, som kan trække og administrere data til analyse ud fra alle din virksomheds datakilder, eksempelvis ERP- og CRM-systemer, regneark og databaser. Platformen sørger for, at du får information fra alle de datakilder, du har behov for.


Jet Analytics: Hurtig analysering og rapportering

Jet Analytics er en Data Warehouse Automation til Microsoft Dynamics. Med Jet Analytics kan du hurtigt få fleksible og visuelle instrumentbrætter og økonomiske rapporter i Excel og online via både desktop og mobile enheder. Så kan du identificere og analysere tendenser, uregelmæssigheder og løse problemer.


Data er ikke bare tal. Det handler i højere grad om mennesker, der skal forstå og handle ud fra relevante indsigter. Derfor inddrager vi altid dig og dine brugere. Vores erfaring fortæller os, at det giver mest værdi.


Løsningen giver ingen mening, hvis den ikke passer til din virksomhed

Vores mening er ikke til at tage fejl af. Det er dig og din virksomhed, der skal bruge løsningen. Derfor skal den selvfølgelig passe til jer. Vi lytter og inddrager brugerne i din virksomhed og tilpasser, så løsningen rent faktisk gør en forskel for jer. Det er vores tilgang. Her taler vi ikke i nørdet kodesprog, du ikke forstår. Vi træner nemlig vores konsulenter i at kommunikere. Det er vigtigt for os, at vi snakker samme sprog, når vi skal løse dine udfordringer.

Vil du også have styr på din data?