Gå direkte til indhold
 

Hosting

Forbind IT og forretningsstrategi


Er din virksomheds ambitioner en del af din virksomheds IT-setup? Det kan lyde som en selvfølge. Vores erfaring er, at mange virksomheder har et uforløst potentiale, fordi deres IT-setup binder dem på hænder og fødder. Derfor er vi ikke blot specialister i teknik – men også i forretning. Vi forholder os altid til din forretning, før vi udvikler en hosted løsning. Det kan du mærke på din bundlinje.

VM-31766-Banner-01-4
Agil og skalérbar IT-hosting

Oplever du, at din virksomheds IT-setup begrænser dig i at udvikle nye forretningstiltag? Når vi hoster din virksomheds IT, får du frihed, fleksibilitet og agilitet til at forløse din virksomheds potentiale. Vi kan altid skalere din hosting-løsning op og ned efter behov – uanset om du har brug for mere serverplads eller færre systemlicenser. For os handler det om, at du altid skal kunne agere på dit foranderlige forretningsbehov.


IT-sikkerhed som det bør være

Er din virksomheds digitale sårbarhed et vigtigt punkt på din agenda? Overlader du din virksomheds IT-setup til os, garanterer vi dig et højt sikkerhedsniveau. Vi er godkendt af brancheforeningen BFIH til at bruge Hostingmærket og er ISAE 3402-certificeret til at håndtere skrappe krav til. Vi udvikler altid en sikker hosting-løsning, der tager afsæt i, hvad der er forretningskritisk for netop din virksomhed.


Det her er ufravigeligt, når det handler om hosting, hos os


Altid opdateret IT-infrastruktur

Får du ofte e-mails fra dine medarbejdere, der brokker sig over forældet IT-udstyr? Vælger du os som hosting-leverandør, opdaterer vi løbende dit IT-setup. Vi sikrer, at du og dine medarbejdere altid har adgang til opdaterede systemer og vedligeholdt teknologi. Du får samtidig fordel af vores forretningsorienterede tilgang til IT. Det betyder, at vi aldrig vil anbefale dig ny teknologi – uden først at forholde os til, hvilken værdi den tilfører din forretning.


Stabilitet og optimal oppetid

Går din IT-afdelings tid med at sørge for, at jeres IT-setup kører optimalt? Med en hosted løsning hos os får du stabilitet og garanti for høj oppetid. Er uheldet (mod forventning) ude, har vi en effektiv beredskabsplan, der sikrer, at I kommer lynhurtigt tilbage. Vores Service Desk kan desuden hjælpe 24/7 med support på bl.a. Microsoft-applikationer, hardware og brugeradministration. Det frigiver tid i din IT-afdeling.


Shared eller dedikeret? Fysisk server eller virtuelt datacenter? Cloud hosting eller hybrid cloud? Svaret afhænger af din virksomheds forretningsmæssige behov.

Få hjælp med sikring af dit netværk.