Gå direkte til indhold
 

MICROSOFT INTUNE SPECIALISTER

Som din Intune-leverandør hjælper vi dig med at administrere dine enheder og applikationer i skyen. Du får gennem vores Intune-specialist-team den korrekte rådgivning og vejledning.

VM-31766-Banner-02

Hvad er Microsoft Intune, og hvordan fungerer det?

Microsoft Intune er en sikker cloud-tjeneste, der muliggør administration af mobilenheder og applikationer. Med Intune kan du administrere dine enheder, bestemme hvordan de bruges samt håndhæve politikker. Desuden får du også mulighed for at kontrollere applikationer på enhederne.

Intune er en avanceret cloud-baseret tjeneste, der integreres med andre Microsoft-tjenester for at give dig omfattende administration af mobile enheder.

 

Hvad kan du gøre med Microsoft Intune?

Microsoft Intune er en fremragende cloud-baseret tjeneste til MDM (mobile device management) og MAM (mobil application management). Her er et hurtigt overblik over alt, hvad du kan gøre med det.

Der er 3 hovedting, du kan gøre med Microsoft Intune:

 • Indstil regler og konfigurer politikker for enheder
 • Implementer apps til mobile enheder eksternt fra
 • Bestem, hvad brugere kan få adgang til og dele

Disse punkter giver dig en rigtig god idé om, hvordan du kan bruge Intune, og hvordan det vil gavne din virksomhed.

 

Hvorfor bruge Microsoft Intune?

Din arbejdsstyrke bliver mere og mere mobil i deres adfærd. Flere virksomheder har omstillet sig til et mere hybridt arbejdsmiljø, så deres ansatte bliver uafhængige af deres faste kontorpladser. It-sikkerhed er dog en stor bekymring, når brugere arbejder eksternt eller på farten. Intune er en af Microsoft-tjenesterne, der gør arbejdet på farten sikkert og tilgængeligt for alle virksomheder.

Microsoft Intune giver dig mulighed for at give dine medarbejdere alt, hvad de behøver for at arbejde på deres mobile enheder uden at ofre sikkerheden. I bund og grund får du det bedste fra begge verdener. Brugere kan forblive produktive uanset hvilken enhed de bruger, uden at skulle bekymre sig om sikkerheden af din organisations data.

 

Hvordan virker Microsoft Intune?

Microsoft Intune er som sagt en cloud-baseret tjeneste, der giver dig mulighed for at fjernadministrere mobile enheder og mobilapplikationer. En af de største fordele ved Intune er, at du kan have en ultrahybrid arbejdsstyrke uden at bekymre dig om sikkerheden af dine virksomhedsdata.

Intune gør det muligt for medarbejdere at arbejde hvor som helst ved hjælp af deres mobile enheder.

Du kan fx:

Indstille regler og konfigurere politikker for en række enheder, uanset om de er personlige eller ejet af virksomheden. Det betyder, at din virksomhed kan have en BYOD-politik (Bring Your Own Device) uden større bekymringer om sikkerhed.

 • Implementere apps til mobile enheder fra enhver placering til flere enheder samtidigt. For eksempel kan du implementere apps som Microsoft Teams, Word og Outlook til de enheder, du administrerer ved hjælp af Intune.
 • Bestemme, hvad brugere og enheder kan få adgang til. Beskyt din organisations data ved at kontrollere de oplysninger, som brugerne kan få adgang til og dele.
 • Sørge for, at de enheder, dine medarbejdere bruger, er kompatible med dine sikkerhedskrav. Hvis enheder ikke er kompatible, vil dette blive markeret, og du kan løse problemet.

Intune er en fremragende cloud-baseret tjeneste til at håndtere både enheder ejet af din virksomhed såvel som privatejede.

 

Anvendelse af egne enheder

Hvis dine medarbejdere anvender deres egne enheder (fx mobiltelefoner, bærbare computere og tablets), skal du gøre alt, hvad du kan for at beskytte dine data. Microsoft Intune er enormt kraftfuldt her, da det lader dig forhindre brugere i at få adgang til bestemte data på bestemte enheder. Du kan også forhindre brugere i at dele din organisations data og isolere organisationsdata fra personlige data.

Intune er en del af Microsofts Enterprise Mobility + Security Suite, og det integreres også med flere andre Microsoft-tjenester. For eksempel integrerer Microsoft Intune med:

 • Azure AD (Azure Active Directory)
 • Azure Information Protection
 • Microsoft 365-applikationer

Microsoft Enterprise Mobility + Security Suite (EMS) består af en række applikationer og tjenester:

 • Azure Active Directory
 • Microsoft Endpoint Configuration Manager
 • Microsoft Intune
 • Azure Information Protection
 • Microsoft Cloud App Security
 • Microsoft Advanced Threat Analytics
 • Microsoft Defender for Identity
 • Microsoft Secure Score

Som du kan se, er Microsoft Intune en lille del af Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS). EMS Suiten er designet til at tilbyde virksomheder fremragende beskyttelses-, detektions- og responsmuligheder.

For fuldt ud at værdsætte Microsoft Intune og få mest muligt ud af det, skal du fuldt ud forstå, hvad du kan gøre med det.

 

Hvordan integreres Microsoft Intune?

Microsoft Intune integreres med en række andre Microsoft-tjenester.

Intune integreres med Azure Active Directory til adgangskontrol og Azure Information Protection til databeskyttelsesformål.

Microsoft Intune integreres også med Microsoft Office-pakken af ​​produkter. Med Intune kan du fjerninstallere applikationer som Outlook og Word på enheder og for visse brugere. Du kan også kontrollere, hvordan disse applikationer fungerer for bestemte enheder og brugere.

Som en af ​​de cloud-baserede tjenester, der udgør Microsofts Enterprise Mobility + Security (EMS) suite, er Intune også tæt integreret med de andre tjenester, der udgør suiten. EMS er en mobilitetsstyrings- og sikkerhedsplatform, så alle tjenesterne i platformen er designet til at give din virksomhed og dine ansatte mulighed for at arbejde produktivitet hvor som helst, samtidig med at de sikrer, at din virksomhed holdes sikker.

 

Hvilke licenser kræves til Microsoft Intune?

Der er fire primære måder at få adgang til Microsoft Intune på. De er:

Som en selvstændig Azure-tjeneste. Intune er tilgængelig som en selvstændig tilføjelse i Azure. Du betaler et abonnementsgebyr pr. bruger.

Som en del af en Microsoft 365-licens. Microsoft Intune er tilgængelig for brugere med en af følgende M365-licenser:

 • Microsoft 365 Business Premium
 • Microsoft 365 E3
 • Microsoft 365 E5
 • Microsoft 365 F3

Som en del af Mobile Device Management til Microsoft 365. Mobile Device Management til Microsoft 365/Basic Mobility and Security er i bund og grund en mere grundlæggende version af Intune. Dette er tilgængeligt for brugere af alle M365-abonnementer.

Som gennemtestet managementløsning fra itm8©. Med en Device & Indentity Management løsning får du høj it-sikkerhed og 100% styr på systemer og brugere, for en fast pris. pr. medarbejder pr. måned.

 

Hvad koster Microsoft Intune?

Du kan se aktuelle priser på Microsoft Intune her

Skal vi hjælpe dig i gang med Microsoft Intune?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring Microsoft Intune, leder efter support eller allerede har taget en beslutning om Microsoft Intune, så kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.