Gå direkte til indhold
 

Hvad er Microsoft Sentinel?

Microsoft Sentinel er en tjeneste der giver dig intelligent sikkerheds og trusselsanalyse på tværs af virksomheden.

VM-31766-Banner-02

Microsoft Sentinel er en skalerbar, cloudbaseret løsning, der giver dig:

  • Sikkerhedsinformation og event management (SIEM)
  • Sikkerhedsorkestrering, automatisering og respons (SOAR)

Microsoft Sentinel leverer intelligent sikkerhedsanalyse og trusselsintelligens på tværs af virksomheden. Med Microsoft Sentinel får du en løsning til angrebsdetektion, trusselssynlighed, proaktiv jagt og trusselsrespons.

 

Hvad er en SIEM-løsning?

SIEM står for sikkerhed, information og event management. SIEM-løsninger indsamler logdata, sikkerhedsadvarsler og hændelser i en centraliseret platform for at levere realtidsanalyse til sikkerhedsovervågning

 

Hvad er Azure Sentinel?

Azure Sentinel, nu kendt som Microsoft Sentinel, centraliserer din trusselsindsamling, -detektering, -svar og -undersøgelse. Det giver trusselsintelligens og intelligente sikkerhedsanalysefunktioner, der letter trusselssynlighed, advarselsdetektering, trusselsrespons og proaktiv jagt.

 

Hvorfor har du behov for Microsoft Sentinel?

Microsoft Sentinel udløser automatisk e-mailmeddelelser i realtid til dit sikkerhedsteams, når trusselsanomalier opdages. På den måde kan du reagere hurtigt og eliminere evt. brud på din it-sikkerhed.

 

Hvad er en SOAR-løsning?

SOAR står for Security Orchestration, Automation, and Response. SOAR-løsninger er en samling af sikkerhedssoftwareløsninger og værktøjer til at gennemse og indsamle data fra en række forskellige kilder. SOAR-løsninger bruger derefter en kombination af menneskelig og maskinel læring til at analysere disse forskellige data for at forstå og prioritere hændelseshandlinger.

 

Hvad er forskellen på Microsoft Defender og Microsoft Sentinel?

Begge løsninger er it-sikkerhedsprodukter fra Microsoft. Dog kan Microsoft 365 Defender kan kun integreres med andre Microsoft cloud-produkter, mens Microsoft Sentinel giver dig mulighed for at tilføje tredjepartsprodukter.

 

Hvad koster Microsoft Sentinel?

Microsoft Sentinel kan blive en del af din it-løsning på flere måder. Priserne på Microsoft Sentinel beregnes efter den mængde data som skal analyseres. Dvs. at prisen du ender med at skulle betale til Microsoft afhænger af hvor mange GB data, Sentinel dagligt skal analysere.

Du kan se aktuelle priser her

 

Hvordan kommer jeg i gang med Microsoft Sentinel?

Du udfylder formularen på denne side. Vi aftaler tidspunkt for en demonstration af løsningen, hvorefter vi aftaler det videre forløb.

Skal vi hjælpe dig i gang med Microsoft Sentinel?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en Sentinel-løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning om Microsoft Sentinel kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores Sentinel-konsulenter kontakter dig.