Gå direkte til indhold
 

itm8 hjælper med at forbedre Region Syddanmarks planer for krisehåndtering

Læsetid i minutter: 1

itm8_Region_Syddanmark_case

Region Syddanmark ønskede at styrke deres krisehåndteringsproces. Derfor kontaktede de itm8s team for strategisk cyberrisikorådgivning for at tage aktivt ansvar i at finjustere deres krisehåndteringsprocesser – og for at træne og forberede sig på et potentiel cyberangreb.

"Vores erfaring med Improsec var præget af viden og erfaring. Rådgiverne gennemførte træning i katastrofegenoprettelse og test. Ligeledes kom de med realistiske scenarier, hvorfra vi kunne opbygge en seriøs diskussion. Overordnet set havde vi stor gavn af vores samarbejde med professionelle og kyndige rådgivere i cybersikkerhed".

Michael Valeour Nielsen, Network & Operational Security, Region Syddanmark, 2022

 

itm8 afholdte en endags praktisk workshop for IT-ledelsesteamet for at udvikle, teste og afprøve Region Syddanmarks beredskabsplaner. Sammen med itm8s sikkerhedsrådgivere udarbejdede de realistiske øvelser i krisescenarier til IT-ledelsesgruppen. De tilpassede øvelser var baseret på virksomhedens hverdag, hvilket gjorde hele indsatsen jordnær og relevant.

IT-ledelsesgruppen deltog entusiastisk og nød muligheden for at diskutere de konkrete scenarier. Alle gik fra workshoppen med en langt bedre forståelse af beredskabsprocessen og deres roller, ansvar og beføjelser. De føler sig nu overbeviste om, at Region Syddanmark er bedre forberedt på at håndtere potentielle katastrofer.

Kan vi hjælpe dig?