Gå direkte til indhold
 

Få vejledning i bogføringsloven

Bogføringsloven med Microsoft Dynamics AX

Ønsker du at forstå, hvordan bogføringsloven påvirker din Microsoft Dynamics AX? Vores kompetente IT-konsulenter er klar til at evaluere dit ERP-system så du får en løsning, der er i overensstemmelse med lovgivningen.

bogfoeringsloven-2024

Hvordan påvirker bogføringsloven Microsoft Dynamics AX?

Erhvervsstyr

Digitalisering af bilag: Den nyeste lovgivning kræver, at dit bogføringssystem understøtter digitalisering af dokumenter. Dette betyder, at systemet skal kunne håndtere og opbevare elektroniske fakturaer.

Opbevaring af bilag: Systemet skal opbevare dokumenter digitalt i mindst 5 år for at opfylde kravene.

Elektronisk bankafstemning: Dit system skal understøtte elektronisk afstemning af banktransaktioner, hvilket faciliterer en mere præcis håndtering af økonomiske transaktioner.

Obligatorisk e-fakturering: Du skal kunne sende og modtage e-fakturaer i overensstemmelse med formater som OIOUBL og PEPPOL, hvilket er essentielt for digital bogføring.

Beskrivelse af bogføringsprocedurer: Systemet skal indeholde nødvendige felter for at dokumentere specifikke detaljer for hver transaktion, såsom dato, beløb, bilagsnummer og beskrivelse.

Data til offentlige myndigheder: Det er afgørende, at dit system kan producere data til myndigheder som Skat og Erhvervsstyrelsen.

Krav til IT- og datasikkerhed: Din løsning skal leve op til de nødvendige standarder for IT- og datasikkerhed for at beskytte dine data og overholde gældende lovgivning.

Hør mere

Næste deadline: 1. juli 2024

Virksomheder med pligt til at indsende årsrapport, og som bruger et standard bogføringssystem, skal bogføre digitalt.

Få professionel rådgivning fra en IT-konsulent til at vælge det rigtige bogføringssystem

Det kan være uoverskueligt at skifte til et moderne økonomisystem, som er er på listen over godkendte bogføringssystemer fra Erhvervsstyrelsen.

Heldigvis kan du gøre beslutningsprocessen nemmere ved at have en erfaren IT-konsulent ved din side. Hos itm8 er vi mere end villige til at hjælpe dig med at afveje fordele og ulemper ved de forskellige systemer.

Valget af det rigtige system er kritisk og skal tilpasses specifikt til din virksomheds behov. Selvom vi ikke kan give et endegyldigt svar på stående fod, kan vi tilbyde en grundig og personligt tilpasset rådgivning, når vi bedre forstår din virksomhed og dine specifikke behov.

Vi anbefaler, at du arrangerer et møde med en af vores dygtige IT-konsulenter. Sammen kan I udarbejde en handlingsplan, der er skræddersyet til din situation.

Tal med en konsulent

it-konsulent Microsoft C5

Vil du skifte til et nyere ERP-system?

Hvis du vælger at skifte dit Microsoft Dynamics AX ud med et nyere ERP-system, hjælper vi dig på hele rejsen.

Tal med en IT-konsulent

Overvejer din virksomhed at skifte til et nyere ERP-system? Lad os først identificere dine behov og mål med det nye system. En af vores IT-konsulenter vil analysere jeres krav og hjælpe med at vælge den bedste løsning, der passer til jeres virksomhed.

Vi anbefaler ud fra din virksomheds størrelse og behov

For mindre virksomheder kan vores konsulenter hurtigt tilbyde skræddersyede løsninger baseret på jeres nuværende situation. Mellemstore virksomheder kan have brug for en dybere foranalyse for at sikre en optimal løsning.

Bør du have en foranalyse?

For større projekter, hvor integrationen af det nye ERP-system kræver omfattende samarbejde, er det afgørende, at vi forstår hinandens forretningsbehov nøje. En forventningsafstemning øger chancen for et vellykket samarbejde og resultat. Derfor anbefaler vi en foranalyse, når det tjener begge parters interesser.

Vores anbefaling af nyere ERP-systemer

Efter foranalysen vil vi se nærmere på, hvilket nyere ERP-system der bedst opfylder dine krav.

Hos itm8 leverer vi Microsoft 365 Dynamics Business Central og Uniconta. Begge ERP-systemer excellerer indenfor deres målgruppe.

Skal vi hjælpe med at vælge?

Skal vi hjælpe dig med at komme i mål med bogføringsloven?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter en af vores IT-konsulenter dig hurtigt muligt.