Gå direkte til indhold
 

Økonomisystemet Uniconta er gearet til vækst

Komplet økonomisystem gearet til vækst. Få styr på alt fra økonomi, kunder, leverandører, emner til varer, lager, produktion, anlæg og projekter.

Uniconta er en velbygget værktøjskasse og et lynhurtigt økonomisystem.

Uniconta er et nyere økonomisystem som er bygget op omkring nutidens behov. Erik Damgaard, manden bag Microsoft C5, står også bag Uniconta. Det er altså det bedste fra den moderne teknologi og erfaringer trukket fra et af historiens største økonomisystemer.

Uniconta er velegnet til mindre og mellemstore virksomheder og kan udover at være et godt standardprogram, målrettes netop din branche og virksomhed, ved hjælp af et stort udvalg af tilføjelsesprogrammer.

Uniconta er bygget op som en app, hvilket skaber en lynhurtig oplevelse som bruger af økonomisystemet. Du kan tilgå økonomisystemet på alle enheder, hvad end du foretrækker computer, tablet eller mobil.

Uniconta er først og fremmest udviklet til brugeren. Med Uniconta kan du lave dine egne tilpassede kartoteker og skærmbilleder. Generere og downloade rapporter. Søge nemt på alle data. Samtidigt har du alle dine data sikret i skyen, du har elektroniske bilag og du har mulighed for at tilpasse din løsning med et utal af addons. 

Let konvertering til Uniconta

itm8 er en af Danmarks største leverandører af Uniconta. Vi har derfor stor erfaring i at konvertere løsninger fra andre økonomisystemer, som f.eks. Microsoft Dynamics C5, Dynamics NAV og e-conomic.

Vi kan hurtigt konvertere finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere. Historikken er også gemt og kan benyttes med det samme i Uniconta.

 

Din egen løsning - også i skyen

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.

 

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

itm8_sikkerhedsservices_1

Uniconta er godkendt hos Erhvervsstyrelsen og overholder bogføringsloven

Er du klar til Uniconta eller har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.