Gå direkte til indhold
 

Vi har mere end et årtis erfaring med Microsoft C5

Søger du support til C5 eller en leverandør der kan hjælpe dig videre med et nyt økonomisystem? Vi kan hjælpe dig med begge alternativer.

Oekonomisystem-ERP-moede

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed, med det valg i træffer

Vi vil gerne tage en individuel snak med dig omkring, hvad den rigtige løsning er for din virksomhed.

Vi yder fortsat support til alle versioner af Microsoft C5

Benytter du stadig økonomisystemet Dynamics C5, er du ikke alene. Det er det mest anvendte og velkendte blandt danskerne med mere end 85.000 brugere. Microsoft C5 er et nemt og funktionsdygtigt forretningssystem, samt et brugervenligt og gennemtestet økonomisystem med stor succes i bagagen. Microsoft har offentliggjort, at de fra 2019 ikke længere vil opdatere C5 2012 længere. Vi fortsætter med at supportere løsninger, også i fremtiden. Vi har vores helt egen interne afdeling, der hjælper vores mange nuværende kunder af den klassiske Dynamics C5 2012, 2010, 2008, osv.

Skal vi flytte din data til et nyere økonomisystem?

Når vores kunder føler sig opstillingsparate, hjælper vi dem gerne videre med et nyere økonomisystem. Hos itm8  har vi stor erfaring i de nyere løsninger på markedet og de naturlige næste skridt, hvis man i dag er glad for sin Microsoft Dynamics C5.

På nuværende tidspunkt hjælper vi dig gerne over på enten Uniconta eller Business Central, alt efter din virksomheds behov. Begge ERP-systemer er som sagt naturlige valg, da de er efterkommere af C5, på hver sin måde.

Sådan overholder Microsoft C5 den nye bogføringslov

Microsoft Dynamics C5 overholder som udgangspunkt ikke den nye bogføringslov, men det er der råd for. Hos itm8 er vi partnere med Digisense, som har udarbejdet et tilføjelsesprogram, der hjælper med at overholde de nye retningslinjer, selvom man bruger Microsoft Dynamics C5.

Lovforslaget blev vedtaget d. 19. maj 2021. Digitaliseringsprocessen træder i kraft fra d. 1. juli 2022 med overgangsperiode frem til d. 1. januar 2024. Det er netop digitaliseringsprocessen som vi skal forholde os til ift. virksomheders økonomisystem.

Skal vi hjælpe dig?

 

Hvad indeholder den nye bogføringslov der påvirker Microsoft C5?

Der er forskellige ting i den nye bogføringslov der gør, at Dynamics C5 ikke kan stå alene fremadrettet. Det skyldes bl.a. at registreringerne i bogføringen skal kunne henvise til de tilhørende bilag digitalt. Der kommer også krav til kontrolspor, der dokumenterer registreringerne rigtigt. Når vi snakker digital bogføring, skal der selvfølgelig også tages backup af alle filerne, hvilket også indgår i de nye krav.

Du kan læse hele forslaget til bogføringsloven her på Høringsportalen.

erp-foranalyse

Du har valgt at skifte økonomisystem, her er dine muligheder

Vi anbefaler to muligheder.

Overfør dine data til Uniconta

Er du vant til Dynamics C5 og søger du et system der minder om det? Erik Damgaard, manden bag Dynamics C5, udarbejdede i 2017 et nyt økonomisystem ved navn Uniconta. Da økonomisystemerne er udarbejdet af den samme mand, er der naturligvis mange ligheder. Du skal dog ikke være bange for at være fanget i en gammel teknologi. Uniconta er et fantastisk godt og moderne økonomisystem.

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at overføre virksomhedens data fra Dynamics C5 til Uniconta.

Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Overfør dine data til Business Central

Microsoft Dynamics Business Central er den naturlige erstatning til Dynamics C5, hvis du er glad for at benytte økonomisystemer fra Microsoft. Microsoft-løsninger er fremtidssikret med stor økonomisk bagland. Du har med en gældende Dynamics C5 licens mulighed for at opgradere til Business Central. Der er forskellige konverteringskrav, alt efter hvornår C5 licensen er anskaffet. Skæringsgrænsen er d. 6 oktober 2013.

Er licensen købt før d. 6 oktober 2013, bliver licensen ombyttet til en Microsoft Dynamics 365 for Business Central on-premises licens med samme antal brugere som C5-licensen.

Er licensen købt efter d. 6 oktober 2013, bliver værdien af C5-licensen modregnet i den købte Microsoft Dynamics Business Central on-premises licens.

itm8 står klar som din partner i at navigere i ERP-landskabet og omdanne udfordringer til muligheder. Lad os snakke om, hvordan ERP kan skabe værdi i din virksomhed.