Gå direkte til indhold
 

AZURE SITE RECOVERY – DISASTER RECOVERY

Hold din virksomhed kørende med den indbyggede disaster recovery

VM-31766-Banner-02

Hvad er Azure Site recovery?

Azure Site Recovery (ASR) er en DRaaS, der tilbydes af Microsoft i Azure til brug i cloud- og hybridskyarkitekturer.

En næsten konstant datareplikeringsproces sikrer, at kopierne er synkroniserede. Den programkonsistente snapshot-funktion i Azure Site Recovery sikrer, at dataene er i brugbar tilstand efter failover. Tjenesten gør det muligt for kunder at bruge Azure som et disaster recovery løsning på en pay-as-you-go-model uden at skulle investere i yderligere infrastruktur.

 

Hvad er DRaaS?

Disaster recovery as a service (DRaaS) er en kategori af cloud computing, der bruges til at beskytte en applikation eller data mod en naturkatastrofe eller menneskelig katastrofe eller tjenesteforstyrrelse på ét sted ved at aktivere en fuld gendannelse i skyen.

 

Hvad er disaster recovery?

Disaster recovery er en virksomheds metode til at genvinde adgang og funktionalitet til dens it-infrastruktur efter begivenheder som fx en naturkatastrofe, cyberangreb eller endda forretningsforstyrrelser relateret til COVID-19-pandemien.

 

Hvad er fordelene ved Azure Site Recovery?

Azure Site Recovery tilbyder nem implementering, omkostningseffektivitet og pålidelighed. Implementer replikerings-, failover- og recoveryprocesser gennem Site Recovery for at hjælpe med at holde dine applikationer kørende under planlagte og uplanlagte udfald.

 

Hvad er forskellen mellem Azure backup og site recovery?

Azure backup er en cloud-baseret backup-løsning, der hjælper med at beskytte dine data mod tab eller fejl. Azure Site recovery er en disaster recovery løsning, der hjælper med at gendanne data og applikationer, hvis det primære Azure-datacenter går ned. Azure Backup kan også bruges til at gendanne dine data til enhver af disse placeringer.

 

Om Azure Recovery

 

Enkel at implementere

Som en fuld integreret løsning opdateres Azure Site Recovery automatisk med nye Azure-funktioner, efterhånden som de frigives.

Minimer gendannelsesproblemer ved at sekventere rækkefølgen af multi-tier-applikationer, der kører på flere virtuelle maskiner. Overhold compliance ved at teste din disaster recovery plan uden at påvirke dit live miljø. Og hold applikationer tilgængelige under udfald med automatisk gendannelse fra lokalt til Azure eller Azure til en anden Azure-region.

 

Førende løsning i branchen

Azure Site Recovery er en disaster recovery as a service løsning (DRaaS), og Microsoft er blevet anerkendt som førende inden for DRaaS baseret på fuldkommenhed i deres vision og evne til at implementere af Gartner i 2019 Magic Quadrant for Disaster Recovery as a Service.

 

Reducer infrastrukturomkostningerne

Reducer omkostningerne ved at implementere, overvåge, patche og vedligeholde on-premises disaster recovery-infrastruktur ved at eliminere behovet for at bygge eller vedligeholde et dyrt sekundært datacenter.

Derudover betaler du kun for de computerressourcer, du har brug for til at understøtte dine applikationer i Azure.

 

Minimer nedetid med pålidelig recovery

Skaler dækning til så mange forretningskritiske applikationer, som du har brug for, understøttet af Azures servicetilgængelighed og support. Gendan dine seneste data hurtigt med Site Recovery.

 

 

Hvad koster Azure Site Recovery?

Omkostningerne ved at bruge Azure Site Recovery afhænger af dine behov. For eksempel kan du bruge Azure Site Recovery til at beskytte hele dit datacenter, eller du kan bruge det til kun at beskytte enkelte dele.

Det er også muligt som abonnementsmodel, der gør den overkommelig for virksomheder i alle størrelser.

Priserne varierer alt efter behov, men forvent en prissætning fra 39.- dkk. til 399.- dkk. pr. bruger pr. måned.

Skal vi hjælpe dig i gang med Azure Site Recovery - Disaster Recovery?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring Azure Site Recovery eller leder efter support , så kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.