Gå direkte til indhold
 

Consulting Services

Har du forældede applikationer, der trænger til en modernisering? Eller står I over for at skulle udvikle nye forretningskritiske systemer?

i itm8 har vi IT-konsulenter og -specialister inden for applikationsudvikling, databasedrift, infrastruktur og arkitektur. De står klar til at bistå dit team eller rådgive din virksomhed, så vi sammen får skabt applikationer og databasemiljøer, der skaber værdi for din forretning.

Lad os hjælpe dig

itm8_it-konsulenter-udviklere

Har du brug for ekspertviden eller ressourceforstærkning til dit IT-projekt?

Erfarne IT-konsulenter

Tag os med i IT-projekterne lige fra design, udvikling, implementering og den efterfølgende optimering, performance tuning og opgradering.

Ressourceforstærkning

For os er det ikke afgørende, om det er hele eller dele af projekterne. Vi indgår i projektet, dér hvor behovet er, og vi sikrer, at du opnår en hurtig og effektiv gennemførsel af projekterne.

Struktureret processtyring

Vi styrer og gennemfører IT-projekter sikkert med et struktureret proces- og metodeapparat og finder den samarbejdsform, der passer bedst til din virksomhed.

Der er benhård kamp om de dygtige medarbejdere. Har du overvejet at få hjælp af eksterne IT-konsulenter?

Udfordringen er til at tage at føle på. Hvad gør du for at tiltrække disse medarbejdere, som ikke mindst tæller de eksperter, som skal holde din IT kørende? Og er det egentlig nødvendigt, eller kan du nå dine mål ved hjælp af eksterne IT-konsulenter? 

itm8's IT-specialister kan træde til lige netop der, hvor du har brug for dem. Om det er rådgivning, hjælp til integration, drift eller udviklingsopgaver - det er op til dig. Vi står klar til med den hjælpende hånd.

Internationalt anerkendte for vores kompetencer

itm8 har i mange år været internationalt anerkendt for vores store viden om databaseteknologier, og vi er nogle af landets førende eksperter inden for både Oracle, Microsoft SQL Server og OpenSource databaser – såsom MySQL og PostgreSQL. 

Vi har desuden opbygget et team af integrationsspecialister, som har stort overblik og erfaring med serviceorienteret arkitektur, og specialister i at implementere integrationer ved brug af bl.a. Oracles SOA suite.

Vi er Zabbix Premium Partner status og har på baggrund af Certified Trainer certificeringen også mulighed for at undervise i monitoreringsværktøjet. 

Det betyder, at du altid kan komme til os, når behovet for flere midlertidige ressourcer opstår.

itm8-databasespecialister-og-udviklere

Dine fordele

  • Førende IT-eksperter inden for udvikling og drift - og alt derimellem.
  • Spar tid på rekruttering - vi finder hurtigt det rigtige match imellem dig og konsulent.
  • Du får konsulenter tilknyttet dit projekt, som hurtigt kan tilføre værdi til dit IT-projekt.
  • Ekspertviden inden for Oracle, MS SQL Server og PostgreSQL
  • Vi fortsætter til opgaven er løst – også når det er svært.

itm8's IT-konsulenter og -specialister står også klar til at give værdi til dit IT-projekt.

Fortæl os, hvad vi kan gøre for dig

itm8-it-konsulenter

Vi er din mulighed for en loyal samarbejdspartner, som samler alle IT kompetencer, som du måtte have behov for. itm8 har mange fastansatte IT-specialister inden for f.eks. databasedrift, system integration og applikationsudvikling.

 

Hvilken IT-konsulent har du brug for?

Database Services

Har du stået i en situation, hvor din database var nede eller slet ikke kunne performe? 

Vores databasespecialister har mange års erfaring med selv de mest kritiske databasemiljøer og sikrer så høj oppetid og driftsstabilitet som muligt for kundernes databasemiljøer.

Vi er eksperter i DBA-tjenester, lige fra design af databasen, opsætning af infrastruktur og hjælp til tuning og optimering, backup og restore. 

Uanset hvilken databaseplatform I benytter, er vi specialister og har mange års erfaring i f.eks. Oracle, Microsoft SQL, PostgreSQL og MySQL/MariaDB.

Vi kan hjælpe dig remote eller on-site assistance og vedligeholder dine databaser samt overvåger dine miljøer, så du får ro i maven. 

System Integration

Har I en del separate IT-systemer, som hver især skaber værdi i hverdagen? Er der data, som du ikke har nem adgang til? Er der manuel håndtering af data mellem dig, dine kunder og leverandører? Måske har du bare behov for teknisk sparring?

Vores udviklere kan hjælpe med design og udvikling af komplicerede systemintegrationer af høj kvalitet. Vi effektiviserer jeres daglige arbejdsprocesser, øger fleksibiliteten og reducerer kompleksiteten i din IT-infrastruktur.

Efter implementeringen tilbyder vi support og vedligeholdelse for at sikre, at integrationen fungerer korrekt over tid og kan tilpasses ændrede behov.

Vi stræber efter at skabe bæredygtige og langsigtede løsninger, der positionerer din virksomhed til succes i den digitale tidsalder.

Applikationsudvikling

At have et hurtigt og effektivt setup til at vedligeholde og videreudvikle virksomhedens applikationer er essentielt, hvad enten de benyttes internt eller eksternt.

Det er vigtigt at din virksomhed kan holde trit med dine kunders behov og de tendenser, der er i markedet. Det er dog ikke altid lige enkelt, da der hele tiden kommer nye teknologier til samtidigt med, at der er en stor applikationsportefølje, som er baseret på ældre teknologier - også kaldet Legacy Systemer.

Hvad end du har brug for Oracle, Microsoft SQL Server eller OpenSource applikationsudvikling, så har itm8 specialisterne, som kan videreudvikle din eksisterende applikation eller udvikle en ny værdiskabende løsning.

Har du applikationer udviklet i gamle teknologier? FutureForms er din redning.

I itm8 har vi udviklet FutureForms og lagt det ud som Open Source. Med FutureForms kan du nemt og lynhurtigt udvikle selv de mest avancerede forretningsapplikationer, som  gør din forretning unik.

Du får den høje funktionalitet, som i de traditionelle 4. generations værktøjer, men alt er Open Source. Udviklingsopgaver, som før tog oceaner af tid at lave til din browser, kan nu udvikles exceptionelt hurtigt takket være et større Javascript bibliotek. 

I itm8 vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning, som samtidig igangsætter eller fortsætter jeres rejse mod Open Source. 

Læs mere om FutureForms

itm8_futureforms-opensource

Skal itm8's IT-specialister også skabe værdi til dine IT-projekter?

 

kontakt os

Kontakt itm8 for at høre mere om, hvordan du kan drage fordel af vores database ydelser.