Gå direkte til indhold
 

Sikr din forretning

HackerForsvar beskytter din virksomhed under et hackerangreb

For bare 2.000 kr. om måneden kan du få adgang til et udvidet sikkerhedsberedskab med dedikerede eksperter fra itm8.

it-sikkerhedsanalyse

HackerForsvar er et stærkt, hurtigt og specialiseret sikkerhedsberedskab

Hvad gør du, hvis hackere eller IT-kriminelle sparker benene væk under din forretning med ransomware, malware eller spærrer din - eller kundernes - adgangen til de vigtige systemer? 

Og hvor længe har du råd til, at din forretning er nede?

 

Forsvaret er billigere end du tror

For bare 2.000 kr. om måneden får du adgang til et udvidet sikkerhedsberedskab af dedikerede eksperter, som har specialiseret viden og erfaring med hackerangreb. Få lagt en plan nu for hvordan du forsvarer dig. Den plan begynder med HackerForsvar - og du kan begynde allerede i dag.

 

Få et stærkere beredskab i dag

Jo hurtigere du kan reagere, destro mindre taber du

Hvis du først begynder at lede efter de skarpeste sikkerhedsspecialister den dag, du bliver angrebet, er det sikkert for sent. For det tager tid at finde de rigtige eksperter, at give dem de rigtige adgange, og sætte dem ind i din arkitektur, så de forstår hvor din forretning er sårbar, og hvad der skal beskyttes særlig godt.

 

Læg planerne inden angrebet kommer

Med HackerForsvar lægger vi alle de nødvendige planer, inden du bliver ramt. Så kan beredskabet hurtigt og nemt kaste sig ind i kampen for at forsvare dine data – og din indtjening – når angrebet rammer. Det giver dig de allerbedste forudsætninger for at få forretningen hurtigt ovenpå igen. Også selvom du ikke er sikkerhedsekspert.

Læg din plan nu

it-sikkerhed-analyse-af-jeres-it-systemer

Fakta og fordele

Jo hurtigere du kan reagere på et angreb, desto mindre taber du.

Med vores eksperter får du et forsvar, du kan aktivere med kort varsel – og hvor du kan få gode råd om din sikkerhed, inden angrebet sker. 

Ring og få svar når du er i tvivl

Brug den inkluderede hotline og få et sikkerhedsråd, eller en vurdering fra en ekspert, hvis du er i tvivl om du er udsat for angreb.

Du kender dit team - og de kender dig

Få et fast team af eksperter, der kender din situation og forretning, og som er oprettet på dine systemer, så de kan agere omgående i dit forsvar.

Bliv klogere på sikkerhed

Få viden og lær mere om sikkerheden på onboarding og opstartsmøde via sparring og tilbagevendende trusselsbriefinger.

Et beredskab, der aldrig sover

Du kan aktivere dit beredskab døgnet rundt, og 365 dage om året, hvis din forretning er under angreb og du har brug for et forsvar.

Et beredskab, der aldrig sover

Du kan aktivere dit beredskab døgnet rundt, og 365 dage om året, hvis din forretning er under angreb og du har brug for et forsvar.

Hurtig reaktionstid

Inden for normal arbejdstid reagerer vi inden for maksimalt fem timer, når du har brug for hjælp til at forsvare forretningen. Og du kan tilkøbe kortere garanteret reaktionstid.

Få adgang til Danmarks dygtigste sikkerhedsspecialister på abonnement

Det kan kræve helt særlig viden og erfaring at få stoppet et avanceret hackerangreb. Derfor er det en stor fordel at have adgang til de bedste på området. Du skal bruge eksperter, der ikke laver andet, og som kender hackernes mønstre og metoder. Og som du kan give ansvaret for at få forretningen tilbage på sporet.

 

Træk på vores erfaringer fra marken

itm8 har nogle af Danmarks dygtigste til at håndtere hackerangreb, sikre data, lukke de huller, der er opstået, beskytte beviserne og få forretningen tilbage i normal drift.

Vores eksperter har erfaring fra blandt andet Politiet og Forsvaret og deres indsatsteam er certificeret af Open CSIRT Foundation og FIRST.

itm8_it_outsourcing_2

Opgrader dit beredskab med HackerForsvar

Vi står klar til at tage en snak om hvordan vi kan forbedre dit forsvar mod hackerangreb.