Gå direkte til indhold
 

itm8 - Din pålidelige partner inden for applikationsservices

itm8_application_services

itm8´s tankesæt omkring applikationsservices

itm8 tror på, at fantastisk software ændrer virksomheder. At finde den rette balance mellem at omfavne forandring i en hurtigt udviklende verden og samtidig holde dag-til-dag aktiviteterne kørende, er en stor udfordring. Rigtig mange virksomheder mangler ekspertise inden for det mest kritiske område af IT – dit vigtigste aktiv – databasen! 

Fleksibilitet, skalérbarhed og både dybe og brede kompetencer er nødvendige for at kunne tilpasse sig og forblive relevant i en konkurrencepræget verden.

Hos itm8 kombinerer vi kraften i digital tænkning med vores agile, samarbejdsorienterede tilgang for at sikre, at dine applikationsservices er præcist tilpasset behovene i din organisation. Vi gør det sammen. 

Lad os tage ansvaret for dine applikationer, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan samarbejde med din virksomhed for at optimere dine applikationer og databaser.

 

kontakt os

 

 

 

 

Serviceydelser

Vores fleksible tilgang til applikationsservices gør det muligt for os at tilbyde skræddersyede tjenester, der fremskynder skabelsen, leveringen og vedligeholdelsen af sikre værdiskabende applikationer og databaser med maksimal performance og høj oppetid. Dette giver dig mulighed for at innovere hurtigere, samtidig med at du reducerer risiko, tid til markedet og de samlede ejeromkostninger. Vi tilbyder:

  • Applikationsforvaltning
  • Applikationssikkerhed
  • Oracle/MS SQL/PostgreSQL (Databaseadministration)
  • Databaseudvikling
  • Overvågning
  • Performance Tuning (Ydeevneoptimering)
  • Applikationssupport

Kontakt os i dag

itm8_application_services_2

Hvorfor vælge itm8?

At indgå partnerskab med os giver dig adgang til de stærkeste kompetencer fra vores bæredygtige serviceøkosystem. Vi samler specialister inden for applikations- og database services i et stærkt team. Skræddersyet din opgave. Uanset din virksomheds størrelse, behov og mål, arbejder vi sammen og hjælpe dig med at modernisere dine applikationer og databaser til at opfylde forretningskravene. Today. Tomorrow. Together. 

Vælg itm8 og få en partner, der er lige så engageret i din succes, som du er. Vi bringer over 20 års erfaring og en passion for IT til bordet, og vi er dedikerede til at gøre en forskel. Vores tilgang er baseret på ærlighed, tætte relationer og en dyb forståelse af dine unikke behov. Og itm8 gør det sammen med dig som kunde. 

Vil du vide mere? Så send os en besked