Gå direkte til indhold
 

Forbered dig på udefrakommende trusler: Find sårbarhederne i dit IT-miljø


Trusselniveauet fra udefrakommende IT-kriminelle er kritisk højt.
Den seneste tid har vi set aggressive angreb på flere store danske virksomheder, som ikke har haft succes med at beskytte deres kritiske og vigtige infrastruktur mod hackerne.

Har du forholdt dig til, hvor udsat din virksomhed er? Er der huller, I ikke kender til? Hvad kan et angreb have af konsekvenser for jeres virksomhed? 

Lad itm8 hjælpe dig med en analyse af din IT-infrastruktur.
 

Lej-en-hacker-1920

Lad en itm8-hacker teste din sikkerhed, inden IT-kriminelle banker på

I 2023 hævede Center for Cybersikkerhed truslen fra cyberspionage mod Danmark til MEGET HØJ.

Sidenhen har der været en række aggressive angreb på flere store danske virksomheder, som aktuelt lever med konsekvenserne af sikkerhedsbrud og potentielle datalæk. Konsekvenserne kan i værste tilfælde blive uoverskuelige for de ramte virksomheder.

Det er kritisk, at man som virksomhed forholder sig til sit sikkerhedsniveau og beredskab over for aggressive angreb. Når først det rammer, er det for sent. Det handler i bund og grund om at forberede sig på det cyberangreb, som forhåbentlig aldrig kommer. 

 

Forbered dig på det værste: Lej en hacker gennem itm8

I itm8 har vi udviklet konceptet 'Lej en hacker' med henblik på at forberede virksomheder på det værste; et hackerangreb. 

Med konceptet vil en af vores eksperter bruge sin viden om hacking og offensive teknikker til at trykteste dit IT-miljø. Alt sammen med henblik på at identificere sårbarheder og lokalisere indgange til dine kritiske data. Når hackeren er færdig med sit kontrollerede angreb, modtager du en konkret evaluering af din IT-sikkerhed og forslag til beskyttelse af dine vitale aktiver – vurderet fra en hackers synspunkt. Du får:

  • En analyse af din infrastrukturs modstandsdygtighed mod hackerangreb. 
  • En vurdering af sikkerhedstilstanden  i din virksomhed. 
  • Konkrete forslag til bedre beskyttelse af dine vitale aktiver.

Lej en hacker

 

Hvordan gør den lejede hacker det?

Vores ekspert udfører sit "angreb" i løbet af en dag med udgangspunkt i en domæne-tilsluttet computer med to brugere: En ikke-privilegeret bruger og en privilegeret bruger.

Baseret på sin specialiserede viden om hacking og offensive teknikker til at kompromittere systemer og netværk, anvender hackeren post-exploitation-teknikker og udnytter typiske fejlkonfigurationer og sårbarheder i Windows Enterprise-miljøerne.

Ikke to systemstrukturer er ens, og hver analyse vil starte og slutte forskellige steder. Vores hackere er dog opdaterede inden for nyeste teknikker og potentielle indgangsvinkler i systemversioner, og vil derfor finde indgangsvinklerne i lige netop din infrastruktur. 

 

Hvad koster det?

Hackeren vil besøge din virksomhed i en dag. Herefter udarbejder vi en rapport med analysen og konkrete forslag til forbedring af dine systemer. 

Prisen er 9.995 DKK ex. moms. 

Vil du leje en hacker eller høre mere om konceptet?

Er du i tvivl om, om din virksomhed er godt nok rustet mod et hackerangreb? Ræk ud i dag og lad os tage en uforpligtende snak.