Gå direkte til indhold
 

Vores konsulenter er eksperter i bogføringsloven

Hvordan påvirker bogføringsloven din virksomhed?

Vil du vide præcis, hvordan din virksomhed påvirkes af bogføringsloven? Lad en af vores dygtige IT-konsulenter tage et kig på dit ERP-system, så kan vi i fælleskab finde din fremtidige løsning der overholder bogføringsloven.

bogfoeringsloven-2024

Vores konsulenter sikrer, at du overholder bogføringsloven

Har du 100% styr på bogføringsloven og hvordan den påvirker din virksomhed? Overholder dit økonomisystem alle de nyeste regler og lovgivning? Hvis du har den mindste tvivl, anbefaler vi at få en af vores IT-konsulenter til at gennemgå dit økonomisystem. Bogføringsloven udvider sig hele tiden og allerede nu er der nye regler der skal overholdes fra til 2026.

Sammen med vores konsulenter, kan I sikre at din virksomhed overholder de gældende regler og lovgivning inden for bogføringsloven. Både nu og i fremtiden.

 

Optimering af dine bogføringsprocesser

Udover at vores forretningskonsulenter sørger for at din virksomhed overholder de gældende regler, kan de samtidigt give dig sparring og rådgivning i forhold til at optimere dine bogføringsprocesser. Automatisering af bogføringsprocesser er en af Erhvervsstyrelsens fokuspunkter og her har vi i itm8 stor erfaring.

Tal med en konsulent

Hvilket økonomisystem har du nu?

For at vi hos itm8 kan hjælpe dig bedst muligt, kan du nedenfor vælge dit nuværende økonomisystem. Så sender vi dig videre til en underside, der er mere målrettet din virksomhed.

Business Central

Business Central er godkendt af Erhvervsstyrelsen, men har du sat systemet rigtigt op, så du overholder bogføringsloven?

Læs mere

Microsoft C5

Microsoft Dynamics C5 er ikke godkendt af Erhvervsstyrelsen. Derfor skal din virksomhed træffe et valg om fremtiden.

Læs mere

Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er ikke godkendt af Erhvervsstyrelsen. Derfor skal din virksomhed træffe et valg om fremtiden.

Læs mere

Uniconta

Uniconta er godkendt af Erhvervsstyrelsen, men har du sat systemet rigtigt op, så du overholder bogføringsloven?

Læs mere

Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX er ikke godkendt af Erhvervsstyrelsen. Derfor skal din virksomhed træffe et valg om fremtiden.

Læs mere

Microsoft XAL

Microsoft XAL er ikke godkendt af Erhvervsstyrelsen. Derfor skal din virksomhed træffe et valg om fremtiden.

Læs mere

Konsulent bogføringslov

Det skal du være opmærksom på i bogføringsloven i 2024

Helt konkret, så kræver bogføringsloven at virksomheder i Danmark skal bogføre digitalt. Det er altså slut med, at bogholderen udelukkende har et skab fyldt med faktura og kvitteringer. Samtidigt skal de digitale bogføringssystemer leve op til specifikke krav, så som automatiske bogføringsprocesser der skaber større sikkerhed for korrekt bogføring. Fra 2024 skal virksomhedens boføringssystem også være registreret og godkendt hos Erhvervsstyrelsen. Er det ikke tilfældet, står du selv med ansvaret for at overholde loven (og dermed også for bøden, hvis du ikke gør).

Hvordan hjælper vi dig, hvis dit bogføringssystem ikke er godkendt af Erhvervsstyrelsen?

Hvis du i dag arbejder i et økonomisystem der ikke er godkendt af Erhvervsstyrelsen, så skal du træffe en af to beslutninger.

 

#1

Skift økonomisystem

Hos itm8 er vi certificeret forhandler af Business Central og Uniconta som begge er godkendte af Erhvervsstyrelsen. Vi har allerede hjulpet mange kunder med at skifte økonomisystem og vores konsulenter har stor erfaring i at gøre det på en kontrolleret og effektiv måde.

Skal vi hjælpe?

 

#2

Bliv compliant i dit nuværende økonomisystem med addons

Som udgangspunkt kan ældre økonomisystemer ikke bruges i standardudgaverne og skal optimeres med hjælp fra addons. Hvis du i dag arbejder i enten Microsoft C5, Dynamics NAV eller Dynamics AX og  kan vi hjælpe dig med at vælge de addons, som dit økonomisystem har brug for, for at følge de nyeste regler.

Hvilket økonomisystem har du i dag?

Vælg dit økonomisystem

De godkendte bogføringssystemer i 2024

Hos itm8 er vi certificeret leverandør af to ERP-systemer der er godkendt af Erhvervsstyrelsen. Vi har valgt at arbejde med netop de systemer, da vi mener det er nogle af de klart bedste muligheder indenfor små og mellemstore virksomheder. Samtidigt kan begge løsninger nemt vokse med din virksomhed efter behov.

Business Central

Business Central er en ideel løsning for små og mellemstore virksomheder, men kan sagtens vækste med store virksomheder. ERP-systemet kombinerer kraftfuld økonomistyring med omfattende funktionalitet

Læs mere

Uniconta

Uniconta er det rigtige valg for virksomheder, der søger et effektivt økonomisystem. Uniconta er målrettet små og mellemstore virksomheder og er ofte det rigtige valg, for virksomheder der førhen har været glade for systemer som Microsoft C5, som er lavet af samme mand Erik Damgaard.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål og svar om bogføringsloven

Tryk på spørgsmålet, for at få svaret.

Skal vi hjælpe dig med bogføringsloven?