Gå direkte til indhold
 

Fagenes Bofællesskab

Læsetid i minutter: 1

Fordele

  • Frihed til selv at vælge, hvilke IT-opgaver, der skal klares internt i huset, og hvilke, der skal sendes videre til IT-partneren.
  • Fuld kontrol over egne IT-systemer.
  • Mulighed for at trække på Progressives eksperter, når behovet opstår.

Fakta

progressive-fagenes-bofaellesskab

Fagenes Bofællesskab (FAB) har en IT-løsning baseret på Selektiv Outsourcing – skræddersyet IT-drift med fuld fleksibilitet.

Selektiv Outsourcing giver den optimale arbejdsfordeling

For at bevare kontrollen har FAB lavet en aftale med itm8 om Selektiv Outsourcing. Det betyder, at FAB løser de opgaver in-house, som de kan og vil prioritere, og så klarer itm8 de øvrige driftsopgaver.

FAB har cloud-servere stående i itm8s datacenter, og netværk, sikkerhed og forskellige Microsoft-services er ligeledes opgaver, som itm8s eksperter tager sig af.

 

“Vi står for al den drift, vi selv kan klare, og så har vi en aftale om, at vi altid kan trække på itm8, hvis vi har brug for det. Det er yderst fleksibelt,” siger Mads Hendrichsen.

 

Bekymringer ud i lyset – åben snak har givet tryghed

 

“Jeg var oprigtigt bekymret for, om vi nu ville kunne stå for IT-driften selv. De bekymringer tog vi en åben snak om, og vi fik lovning på, at itm8 altid vil træde til, hvis det viser sig, at der opstår et problem. Og det løfte har de holdt,”

fortæller Mads Hendrichsen.

 

God kemi og service-kultur overgår alle tidligere oplevelser med IT-leverandører

Da aftalten mellem FAB og itm8 blev indgået, handlede det ifølge Mads Hendrichsen om et sammenfald af en række væsentlige faktorer.

 

“Vi valgte itm8 på grund af kombinationen mellem det rigtige pitch, den rigtige pris og en god kemi mellem deres og vores folk. Netop kemien er enormt vigtig i hverdagen, og vi oplever en IT-partner, der er yderst fleksibel og har en udpræget servicekultur, som overgår alt, hvad jeg tidligere har oplevet. De vinder på alle de områder, som man ikke kan skrive sig ud af i en kontrakt,”

Mads Hendrichsen, Systemadministrator i FAB

"Vi står for al den drift, vi selv kan klare, og så har vi en aftale om, at vi altid kan trække på itm8, hvis vi har brug for det. Det er yderst fleksibelt."

Vi hjælper virksomheder med at sikre, at IT ikke er et problem, men et værktøj, der giver muligheder. Må vi hjælpe dig?