Gå direkte til indhold
 

Mail Security Management er en sikker og troværdig mail-løsning

Der er risiko for at dine medarbejdere modtager e-mails som enten har falske afsendere eller som indeholder malware. Med en Mail Security Management-løsning får I det nødvendige forsvar til at beskytte jer selv.

Mail-security-management

E-mail er stadig bærende for danske virksomheder

Mail Security Management giver din virksomhed en sikker og troværdig kommunikationsplatform til håndtering af alle dine e-mails – uanset om du har 10 eller 1000 medarbejdere.

Kontrol af identiteter

Minimer risikoen for at uvedkommende kan udgive sig for at sende mails fra jeres domæner. Også kendt som e-mail spoofing.

Kryptering af e-mail

Mange følsomme e-mails sendes ukrypteret. Du får muligheden for fx at sende krypterede indscannede dokumenter.

Undgå spam

Du behøver ikke længere overdynges med uønskede e-mails. Vores spampolitikker fjerner uønskede spam e-mail.

Scanning

Scan og analyser filer som sendes til jer. Hvis der ses noget mistænkeligt som fx virus, stoppes e-mailen.

Færre bekymringer

Politikker som beskytter dig og dine medarbejdere. Fx kan sletning af vigtige e-mails begrænses.

Utrolig prisvenlig

Løsningen er en kombination af mange enterprise teknologier og services. Fra kun 20.- pr. bruger.

Kan kombineres og integreres med andre løsninger

En del af det store billede

Vores management løsninger er bygget til at tale sammen, og kan derfor forbindes på tværs af løsninger. Desuden komplimenterer løsningerne hinanden, da når du vælger flere managementløsninger får du den fylde udnyttelse.

Hør mere!

Gør det mere sikkert og troværdigt at arbejde med e-mails i hverdagen

Servicen komplementerer Exchange Online og tilhørende teknologier, ved at tage hånd om mailløsningen og følge best-practice på området.

 

#1

Autentifikations-mekanismer

Løsningen sørger for opsætning og vedligeholdelse af autentifikations-mekanismer som SPF, DKIM og DMARC der alle er med til at godkende og validere domæner anvendt til at afsende e-mails.

Derved minimeres risikoen for at uvedkommende kan udgive sig for at sende mails fra jeres domæner, og sikrer ligeledes at levering af legitime e-mails lander i modtagernes indbakke.

Det er også muligt at opsætte advarsler på indgående e-mail, hvis e-mails virker mistænkelige eller fx markering af at alt ekstern post tydeligt skal markeres.

 

#2

Kryptering af e-mails

Mange enheder og systemer er i stand til at sende e-mails fx printere, scannere og økonomiprogrammer. Printere og scannere kan sende indscannede dokumenter direkte til din mail – Oftest er disse ikke krypterede med TLS, hvilket kan skabe problemer når personfølsomme informationer sendes. Det samme gør sig gældende hvis økonomiprogrammer ønsker at sende dokumenter til en e-mail.

Vi sikrer at du får muligheden for fx at kryptere dine indscannede dokumenter, så hvis trafikken skulle havne i de forkerte hænder, så kan indholdet ikke læses.

 

#3

Spampolitikker

Der er e-mail vi gerne vil have, og så er der e-mails man ikke vil have. Det indbyggede spamfilter som arbejder efter avancerede spampolitikker, fjerner uønskede spam e-mail som sendes til din virksomhed.

Vores spamfiltre og politikker holdes opdaterede og kørende efter best-practice. Derved sikrer vi at din virksomhed ikke overdynges med uønskede e-mails, som dine medarbejdere skal bruge tid på at læse og så efterfølgende slette.

 

#4

Trusselsanalyser

Løsningen scanner og analyserer filer som sendes til dine medarbejdere. Hvis der opfanges noget mistænkeligt som en virus eller malware, vil e-mailen ikke blive leveret. På den måde minimeres brugerfejl, som kan resultere i åbning og deling af uønskede og farlige filer.

Links til hjemmesider, som sendes i e-mails, vil også blive scannet inden medarbejderen kan trykke og besøge siderne. Hvis et given link anses som skadeligt, vil medarbejderen blive afvist, og kan ikke besøge siderne.

 

#5

Håndhævelse af politikker

Politikker i din e-mail-løsning, skal være med til at beskytte dig og dine medarbejdere, men også gøre jeres hverdag lettere. I vores løsning, hjælper vi jer med at implementere og håndhæve politikker.

Eksempler på politikker som kan implementeres: Begrænsninger på hvor store vedhæftninger der kan sendes. Bestemmelser for hvor længe e-mails skal gemmes og genskabes efter sletning.

mail-sikkerhed

Alt det gode samlet

Løsningen indeholder autentifikations-mekanismer som SPF, DKIM, DMARC og meget mere.

Priser på Mail Security Management

Du kan få løsningen i to forskellige niveauer. Et Basic og et Pro niveau. Foruden nedenstående priser, kan du opnå rabat baseret på mængden af brugere, samt tilvalg af andre løsninger.

Basic

Mail Security

20,-

pr. bruger pr. md

 • E-mail verification management
 • Threat protection management
 • Spam policy management
 • Vedligehold
 • + yderligere funktioner
Mest populære

Pro

Groups & Teams

29,-

pr. bruger pr. md.

 • E-mail verification management
 • Threat protection management
 • Spam policy management
 • Vedligehold
 • Mailbox policy management
 • Antiphising management
 • Securemail management
 • + yderligere funktioner

Anvendes allerede af millioner

Bygger på kendt og gennemtestet teknologi

Modern Management er primært bygget på teknologi fra Microsoft. Deres værktøjer, anvendes af millioner af brugere på verdensplan og er derfor gennemtestet.

Skal vi snakke?

Ofte stillede spørgsmål og svar om Mail Security Management

Tryk på spørgsmålet, for at få svaret.

Vi står klar til at hjælpe dig videre med din næste digitale løsning