Gå direkte til indhold
 

itm8 er nærmest vores kollegaer

Læsetid i minutter: 1

Det giver ikke mening for Rezas at have egen it afdeling. Men med itm8 føles det næsten, som de har det alligevel – bare til en fast lav pris hver måned.

Løste problemerne og blev fast it leverandør

I deres tidligere it setup havde Rezas et setup, der drillede med udfald og driftsforstyrrelser hver uge. Derfor gik de i 2020 på jagt efter nogen, der kunne trykprøve hele systemet og hjælpe med at løse årsagen til problemerne.

Valget faldt på itm8, der fik løst problemerne, og i dag er de Rezas’ faste it leverandør.

 

“Med itm8 har vi ikke kun fået adgang til en god it support. Vi har nærmest fået flere kolleger. De er vores forlængede arm i forretningen, og kommunikationen er lige i øjet,”

siger Maja Lundgreen, Marketing Manager i Rezas.

Behøver ikke tænke på it. Den klarer itm8

I dag er er Sotea it afdelingen i Rezas. De håndterer stort set alt, hvad der har med it at gøre, så medarbejderne i Rezas slipper for at tænke på det. Alt lige fra licenser, backup, servere og hosting til den daglige support. Alt sammen til en fast pris pr. måned.

 

“Den største forandring er helt klart, at vi ikke behøver bekymre os om selv at skulle løse tekniske problemer, indkøb af pc'er osv. Derudover får vi faktisk også faglig sparring på forældede processer, som kan optimeres,”

fortæller Maja Lundgreen, Marketing Manager i Rezas.
”Jeg kan anbefale itm8 til alle, hvor det ikke giver mening selv at have egen it afdeling.”

Brug for support, men ikke egen it afdeling

Rezas har ind imellem brug for hjælp til deres it udfordringer. Men ikke i sådan en grad, at det giver mening for dem at have egen it afdeling. Med itm8 får de adgang til en hel it afdeling med specialister, der kan hjælpe med it, telefoni, internet, servere osv. Og det koster det samme hver måned – uanset hvor meget de ringer.


“itm8s support er guld værd for os. Og muligheden for at dele skærmen gør det ekstra nemt og effektivt – særligt for kollegaer, der måske ikke er så stærke i it,”
fortæller Maja Lundgreen, Marketing Manager i Rezas

 

Om Rezas

Rezas er Nordeuropas største engrosleverandør af håndknyttede kvalitetstæpper med 100.000 unikke tæpper i alle størrelser på lageret i Odense. Deres produktkatalog spænder fra traditionelle, orientalske tæpper til moderne tæpper, der passer til den skandinaviske boligstil.

Vil du også have din egen it afdeling?