Gå direkte til indhold
 

Sikkerheden skal ikke være på bekostning af vores kunder

Læsetid i minutter: 2

R

 

Hybrid Workplace med elementer fra Modern Management. Modern Workplace fra itm8 giver dig up-to-date samarbejds-, kommunikations- og sikkerhedsværktøjer som sammen skaber rammerne for en moderne måde at arbejde på. 

Sikkerheden steg da vi skiftede til skyen 

Dansk Tandforsikring er et administrationsselskab som administrerer, sælger og markedsfører tandforsikringsprodukter til både private og til virksomheder. Siden 2010 har Dansk Tandforsikring hjulpet danskerne med at passe på deres tænder. 

 

Vi havde set hvor it-udviklingen var på vej hen – og vi ville være med forrest.” 
Denis Lewinsky, CEO & Partner, Dansk Tandforsikring
Denis lewinsky

Mange virksomheder har stadig egne servere stående, som både koster i strøm, vedligeholdelse og som kan udgøre en stor sikkerhedsrisiko. Oftest har virksomheder ikke kompetencer til at vedligeholde driften af egne servere, og det kan gå ud over driften, sikkerheden og ikke mindst trygheden. 

 

Den rette partner 

 

Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsaigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i itm8.”

Siger Denis
 

 

For Dansk Tandforsikring er det vigtigt at have en it-partner, der forstår virksomheden og som kan rådgive omkring løsninger proaktivt. 

 

Denis fortsætter: 

“It-verdenen har aldrig været mere kompleks – og itm8 har bevist at deres eksperter er med fremme hvor det sker.” 

 

Når man involverer en partner i sin hverdag, er det vigtigt at opbygge et tæt og trygt samarbejde, hvor parterne har tillid til hinanden. 

 

“Helt i starten af vores samarbejde, foreslog itm8 optimeringer i forhold til vores licenser, som gjorde at vi kunne spare et væsentligt beløb, måned for måned. Denne form for samarbejde værdsætter jeg virkelig.” 

 

Det er vigtigt for os at vi kan få support, hvis det bliver nødvendigt. Hos itm8 oplever vi hurtigt og kvalificeret respons, og vi får løst tingene. 

 

Helt i starten af vores samarbejde, foreslog itm8 optimeringer i forhold til vores licenser, som gjorde at vi kunne spare et væsentligt beløb, måned for måned. Denne form for samarbejde værdsætter jeg virkelig.” 

Denis Lewinsky, CEO & Partner, Dansk Tandforsikring 

 

Sikkerheden skal være

best in class 

Alle virksomheder er unikke, men ens for dem alle er at de ønsker en it-løsning, som er stabil, sikker og som giver dem tryghed i hverdagen. 

 

Vi håndterer personlige data fra mange mennesker, og derfor er det vigtigt for os, at der er styr på vores data. Vi skal kunne styre hvem der har adgang til hvilke data, og det hjælper vores it-løsning fra itm8 os med.” 

 

Med Betinget adgang og multifaktorgodkendelse sikres det at der er styr på logins, samt kontrol med adgang til data, uden at det påvirker brugeroplevelsen. Kryptering af data såsom medarbejdernes harddisk sikrer, at selvom en medarbejder fx glemmer sin pc i bussen, så er maskinens data krypterede og kan ikke aflæses.

Introduktion til Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring er et administrationsselskab som administrerer, sælger og markedsfører tandforsikringsprodukter til både private og til virksomheder. Siden 2010 har Dansk Tandforsikring hjulpet danskerne med at passe på deres tænder. 

dansk-Tandforsikring-510-360-3

Skal vi hjælpe din virksomhed med en løsning, der skaber reel værdi?