Gå direkte til indhold

Microsoft 365

En itm8 står altid klar, når du har brug for input til Microsoft 365

Arbejd effektivt og moderne med Microsoft 365

Én licens, ét login og én brugeroplevelse – én samlet løsning til din virksomhed. Licenseringen er baseret på din virksomheds behov, så I kun betaler for det, den enkelte medarbejder skal bruge.

Microsoft 365 er en samling programmer, apps og tjenester, som er designet til at øge produktiviteten i virksomheder og organisationer. Alt sammen fuldt integreret i et intuitivt og sikkert miljø, der gør det nemmere at arbejde. Sammen.

Ved at vælge Microsoft 365 får din virksomhed adgang til de nyeste versioner af programmer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook, hvilket sikrer, at medarbejderne altid har de værktøjer, de behøver for at udføre deres arbejde effektivt, uanset hvor de er.

Med Microsoft 365 er samarbejde gjort enkelt og sikkert. Teams kan arbejde på dokumenter i realtid, dele filer sikkert og holde forbindelsen via e-mail og online møder. Dette øger produktiviteten og fremmer et mere samarbejdsorienteret arbejdsmiljø.

together-itm8

Den hybride arbejdsplads kræver overblik og sikkerhed

Det er blevet almindeligt med hybride arbejdsgange, men i mange virksomheder er de digitale værktøjer og vaner ikke fulgt med udviklingen. Hvor sikkerhedszonen tidligere var afgrænset til virksomheders interne netværk, anvender mange medarbejdere i dag den teknologi, de kender og har ved hånden, når de eksempelvis arbejder remote.

Det kaldes shadow IT eller skygge-IT, når medarbejdere bruger deres egen teknologi, og det udgør en potentiel kæmperisiko for virksomheders sikkerhed og økonomi.

Når det kommer til klientsikkerhed, kan din virksomhed samarbejde med itm8 om at finde den løsning, I har brug for.

Det er vigtigt, at I har fokus på at få lavet:

  1. En politik for adgange og medarbejdernes IT-adfærd
  2. En politik for hvilke dokumenter, der er klassificeret som interne og ikke er beregnet til offentliggørelse
  3. Krav om at arbejdsstationer skal sikres og opdateres for at få adgang til data

Vi er her for at styrke jeres sikkerhed og guide jer til en sikker digital arbejdsplads. 

itm8: Jeres samarbejdspartner i kampen mod voksende IT-trusler

I den digitale tidsalder er sikkerhed og samarbejde nøgleord. Hos itm8 er vi her for at samarbejde med jer for at finde den perfekte sikkerhedsløsning, skræddersyet til din virksomheds unikke behov. Indgå et partnerskab med os og få:

  • Skræddersyet licensoptimering: Få den licenspakke, der passer bedst til jeres behov og budget.
  • Rådgivning om features: Få adgang til de funktioner, der vil bringe mest værdi til jeres team.
  • Implementeringsstøtte: Vi er her for at hjælpe med opsætning, implementering, udrulning og drift.
  • Styrket klientsikkerhed: Lad os rådgive jer om, hvordan I kan styrke din virksomheds digitale sikkerhed med Microsoft 365.
itm8

Skal vi snakke?

I et tæt samarbejde mellem dig og vores itm8s finder vi den helt rigtige Microsoft 365-løsning for lige netop din virksomhed.