Gå direkte til indhold
 

Saml al håndtering af dine enheder i én sikker og effektiv løsning

 
 Gør udrulning og administration af computere, smartphones og andre devices nemmere med Baseline Device Management. Løsningen dækker sikkert og effektivt hele livscyklussen på alle dine enheder.
 
iStock-1749944626

Hvad er Baseline Device Management?

Det er en stor opgave at styre alle virksomhedens enheder. Nye opdateringer, applikationer, der skal vedligeholdes, politikker og sikkerhedssoftware, der skal køre efter planen, og nye devices, der kommer til – eksempelvis når der kommer nye medarbejdere til.

Baseline Device Management samler alle de væsentlige områder omkring håndtering af din forretnings enheder i én samlet løsning. Løsningen styrer den totale livscyklus for jeres computere, smartphones og andre devices. Lige fra oprettelse og konfigurering af en ny computer, styring af opdateringer og optimalt vedligehold til miljørigtig afvikling, når enhederne er udtjente.

 

“Løsningen er helt enkel: Uanset om tre nye medarbejdere skal have det rigtige IT-udstyr, eller du skal opdatere og vedligeholde alle dine eksisterende enheder, kan Baseline Device Management håndtere det effektivt og sikkert.”

Mathias Risom, Head of Workplace

Fem fordele ved løsningen

eye-light(1)

Overblik og indblik

Du får et større overblik over hele din virksomheds systemlandskab. Herunder indblik i sundhed og status for jeres endpoints. 

chart-line-up-light(1)

Øg produktiviteten

Slip for unødvendig spildtid til klargøring, opdatering, vedligeholdelse og afinstallation. Alle medarbejdere har enheder, der virker optimalt. Det øger enhedernes oppetid og medarbejdernes produktivitet.

square-check-light(1)

Proaktiv løsning af problemer

Registrér og løs problemer, før dine brugere overhovedet opdager dem. Baseline-løsningen kan proaktivt afhjælpe og forebygge de mest hyppige problemer.

shield-plus-light(1)

Sikkerhed

Løsningen sørger for, at du overholder alle sikkerhedspolitikker, og at data og adgange er sikret mod sikkerhedstrusler.

chart-line-down-light(1)

Skær ned på udgifter 

Udgifter til administration og vedligeholdelse af IT-udstyr er ofte dyrt og tidskrævende. Med løsningen kan du spare mange timer på opsætning og vedligeholdelse. 

Mindre spildtid. Mere effektivitet

Computere, telefoner og andre devices kan desværre ofte være forbundet med bøvl. Du har måske oplevet, at en medarbejders computer ikke virkede? Eller at en ny medarbejder stod med en computer, der ikke var opsat med de nødvendige applikationer? 

Det er en problematisk situation, hvor der hurtigt skal findes en løsning, så medarbejderen kan komme i gang med at arbejde. Det er vigtigt, at du har maskiner, der performer bedst muligt. Det er ineffektivt og dumt at bruge dyrebar tid på nedetid eller klargøre udstyr. Det er tid, som kunne bruges mere effektivt. 

Med en Baseline Device Management-løsning sørger vi både for drift og forebyggende indsatser. Vi kan registrere og løse problemer, før dine brugere overhovedet opdager dem. Det giver mindre spildtid og mere effektive brugere.

miljoe-horisontal-17

Det er ikke sikkert at være usikker

Når det kommer til IT-udstyr, er det afgørende, at sikkerheden er i orden. Med Baseline Device Management er du garanteret et ansvarligt sikkerhedsniveau, hvor relevante sikkerhedspolitikker bliver overholdt.

Løsningen beskytter din forretnings data og adgange mod potentielle sikkerhedstrusler og sårbarheder. Med andre ord får du enheder, du kan stole på – i forhold til både effektivitet og sikkerhed. Så må du finde noget andet at bekymre dig om.

miljoe-horisontal-85

Grøn afvikling af udtjente enheder 

IT-udstyr holder ikke evigt. Men hvad gør du med enheder, der har udtjent deres værnepligt? Det behøver du heldigvis ikke selv bekymre dig om med Baseline Device Management. Løsningen tager nemlig højde for hele enhedens livscyklus – fra vugge til grav.
 
Når computere, telefoner eller andre devices er udtjente, sørger vi for en miljørigtig afvikling af enhederne. Vi afinstallerer og tømmer harddisken for data og genbruger det IT-udstyr, der kan genbruges. Det synes vi er den mest grønne og miljørigtige løsning.

miljoe-horisontal-07

Vores 6 steps til at håndtere hele livscyklussen for dine enheder

01

Konfiguration og klargøring af nye computere

02

Løbende administration, opdatering og fejlforebyggelse af både Mac og PC

03

Vedligeholdelse af applikationer

04

Omfattende rapportering, der sikrer solidt beslutningsgrundlag

05

Håndtering af enheder, der bruges af partnere/tredjeparter

06

Afinstallation, genbrug og grøn afvikling af udtjente enheder

Hvilken type vedligeholdelse har du brug for? Vælg mellem standard eller plus

 

itr-tabel-device-management-24-10-1

 

Lad os tage en snak om, hvordan du vedligeholder dine enheder nemt, effektivt og sikkert

Vi vil gerne fortælle dig endnu mere om mulighederne og fordelene ved Baseline Device Management. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.