Identificér
Cyber Due Diligence: Test sikkerhedsniveauet i en potentiel fusion eller opkøbsenhed
Du har selvfølgelig helt styr på IT-sikkerheden i din virksomhed. Men hvordan sikrer du at sikkerhedsniveauet ved en potentiel fusion eller overtagelsesenhed forbliver det samme? Før en fusion eller et opkøb er det vigtigt at identificere det nuværende sikkerhedsniveau i de pågældende enheder for at identificere eventuelle sårbarheder eller utilstrækkeligheder, der kan udgøre en risiko for dig og din virksomhed.
Hvad er Cyber Due Diligence?
Cyber Due Diligence er en test og analyse af IT-sikkerhedsniveauet i en virksomhed, som står overfor en potentiel fusion eller overtagelse.
Cyber Due Diligence fokuserer bredt frem for snævert. Det gør den af den årsag, at den skal resultere i en overordnet forståelse af sikkerhedsniveauet i den pågældende virksomhed.
3 grunde til at teste med Cyber Due Diligence
At udføre Cyber Due Diligence er afgørende for at sikre, at din virksomhed står stærkt i forhold til IT-sikkerhed, især under fusioner og opkøb. Her er tre væsentlige fordele ved at inkludere Cyber Due Diligence i din virksomheds strategi:
#1
Bedre IT-sikkerhed
Øger og forbedrer gennemsigtigheden i den måde din virksomhed håndterer IT-sikkerhed på, og gør den mere attraktiv i en M&A-proces.
#2
Gennemsigtighed
Identificerer det nuværende sikkerhedsniveau for fusionerede eller erhvervede enheder.
#3
Få konkrete anbefalinger
Beskriver de sikkerhedsproblemer, der udgør den største risiko for din organisation, og som kan påvirke overgangsprocessen.
Hvad indgår i Cyber Due Diligence-analysen?
Resultatet af en cyber due diligence-analyse er en skriftlig red flag-rapport, der indeholder følgende:
- Observationer om virksomhedens sikkerhedsopsætning prioriteret efter niveau af kritiskhed og risici.
- En detaljeret oversigt over den aktuelle IT-sikkerhedstilstand i organisationen.
Analysen er selvfølgelig udarbejdet med henblik på at tage hensyn til den pågældende virksomheds sektor og kompleksitet – og dermed den forventede sikkerhedstilstand.
Sådan foregår analysen
Vores analyse er baseret på retningslinjer fra CIS, ISO27x, NIST og andre anerkendte sikkerhedsstandarder for best practices.
Den afsluttende sikkerhedstilstand vurderes på baggrund af en kombination af dokumentation, møder og interviews med deltagelse af repræsentanter for IT-ledelsen såvel som IT-specialister.
Derudover gennemfører vi relevante tekniske test af kritiske dele af IT-infrastrukturen, udvalgte netværk, systemer og data.
Skal vi være din nye IT-sikkerhedspartner?
Med os ved din side får du adgang til mere end 100 sikkerhedsspecialister, der har mange års erfaring med både planlægning, implementering, løbende support og vedligeholdelse af din IT-sikkerhed.
Vores mål er at forbedre IT-sikkerheden i din virksomhed.