Gå direkte til indhold
 

Hvad er Passwordless?

Passwordless refererer til adgangskodefri godkendelse

VM-31766-Banner-02

Hvad er Passwordless?

Passwordless refererer til adgangskodefri godkendelse eller login, som repræsenterer et massivt skift i, hvordan milliarder af brugere, både erhvervslivet og forbrugerne, vil sikkert logge ind på deres kritiske ressourcer og systemer.

Brugeren kan blot godkende ved hjælp af en adgangskodefri enhed, f.eks. FIDO2-baseret hardwaresikkerhedsnøgle til at bekræfte deres legitimationsoplysninger til applikationen eller systemet.

 

Hvordan fungerer Passwordless?

Passwordless godkendelse er muliggjort af din nye FIDO2 åben godkendte standard, Medforfatter af Yubico og Microsoft, sammen med medlemmer af FIDO alliance. 

 

Single Factor (Passwordless): Authenticator + touch/tap

Erstatter svage adgangskoder med en hardwaregodkendelse til en stærk enkeltfaktorgodkendelse.

 

Multifaktor (Passwordless): Godkender + berøring/tryk + PIN-kode

Multifaktor med kombination af hardwaregodkender med brugerberøring og en pinkode for at løse høje sikkerhedskrav såsom finansielle transaktioner eller indsendelse af en recept.

 

Hvad er fordelene ved at gå adgangskodefri?

Der er mange fordele ved at få adgangskodefri, her er nogle af dem.

 

Log ind med et enkelt tryk

YubiKey udnytter kraften i FIDO2 åben autentificeringsstandard for at muliggøre stærk adgangskodefri (enkeltfaktor) login.

 

Forsvar mod kontoovertagelser

Ikke flere adgangskoder betyder, at fjernangribere ikke kan phishe brugerlegitimationsoplysninger eller bruge andre angrebstilstande.

Kun brugeren med fysisk besiddelse af YubiKey kan logge ind.

 

Nem integration for udviklere

Udviklere kan nemt integrere loginflows uden adgangskode til web- og mobilapps og -tjenester.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

For at kunne udnytte mulighederne, er det vigtigt at du tænker sikkerhed på et højere niveau. God it-sikkerhed er mere end blot svære adgangskoder og sikker-login. Hos itm8 er vi eksperter i it-sikkerhed, og har i mere end et årti, hjulpet danske virksomheder, med at opnå højere sikkerhed.

Der er flere veje til at opnå højere it-sikkerhed. Vores koncepter har altid høj sikkerhed indbygget.

Den moderne arbejdsplads er et udtryk, der anvendes om virksomheder, som følger med den teknologiske udvikling til gavn for medarbejdere og bundlinje. Den moderne arbejdsplads fra Microsoft og itm8© er et cloudbaseret servicekoncept, der omfatter hele eller selvvalgte dele af din it-løsning og kan om nødvendigt integreres med klassiske it-systemer.

itm8© hjælper din virksomhed med at få styr på datasikkerhed og EU persondataforordningen (GDPR) og overholde minimumskrav til den årlige risikovurdering. Vores sikkerhedsaftale kan sørge for at du har overblik over hvilke data og systemer, der er særligt udsætte og at følsomme data ikke finder vej fra dine systemer til de forkerte hænder.

Skal vi hjælpe dig i gang med Passwordless?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring passwordless eller leder efter support , så kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.